شناسهٔ خبر: 69575113 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

۹۰ درصد ساکنان شمال نوار غزه به غذا دسترسی ندارند

مدیر برنامه جهانی غذا در فلسطین ضمن ابراز نگرانی نسبت به وقوع قحطی و گرسنگی در نوار غزه خاطرنشان کرد که ۹۰ درصد ساکنان شمال نوار غزه بدون غذا هستند.

صاحب‌خبر -

مدیر برنامه جهانی غذا در فلسطین اعلام کرد که ۹۰ درصد ساکنان شمال نوار غزه بدون غذا هستند.

به گزارش ایسنا، مدیر برنامه جهانی غذا در فلسطین ضمن ابراز نگرانی نسبت به وقوع قحطی و گرسنگی در نوار غزه خاطرنشان کرد که ۹۰ درصد ساکنان شمال نوار غزه بدون غذا هستند.

براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، مدیر برنامه جهانی غذا در فلسطین تصریح کرد: ما نگران امنیت غذایی در نوار غزه هستیم.

وی خواستار گشایش گذرگاه‌های بیشتر در نوار غزه شد و گفت: ما با آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) برای کمک‌رسانی در شهر غزه همکاری می‌کنیم. به همراه آژانس آنروا بیش از ۸۵ درصدکمک‌ها را به نوار غزه ارائه داده‌ایم.

مدیر برنامه جهانی غذا در فلسطین همچنین اظهار کرد که باید به همکاری با آنروا برای ارائه کمک به غزه ادامه داد. تمامی کارکنان در زمینه بشردوستانه نگران اتفاقاتی هستند که برای آنروا رخ می‌دهد.

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه می‌دهد و ۳۲ روز است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرال‌ها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.

رژیم صهیونیستی هفته گذشته با تصویب قانونی در پارلمان این رژیم به صورت رسمی به سازمان ملل اعلام کرد روابط خود را با آژانس آنروا متوقف کرد.

به تعلیق درآمدن فعالیت آنروا به عنوان نهادی که تقریبا تمامی کمک‌های بشردوستانه به منطقه جنگ‌زده نوار غزه را هماهنگ می‌کرد، محکومیت‌های بین‌المللی را به دنبال داشت از جمله آمریکا که حامی اصلی رژیم صهیونیستی است، این اقدام تل‌آویو را محکوم کرد.

پیش‌بینی می‌شود این قانون از اواخر ژانویه در اراضی اشغالی وارد فاز اجرایی شود.

شورای امنیت نیز درباره پیامدهای جدی این تصمیم برای میلیون‌ها فلسطینی هشدار داد.

رژیم صهیونیستی حدود ۱۰ تن از کارمندان آنروا را به همکاری در حمله هفتم اکتبر ۲۰۲۳ متهم کرد اما هنوز هیچ مدرکی دال بر این اتهام‌ها ارائه نکرده است.

آژانس آنروا که سال ۱۹۴۹ تاسیس شد، به حدود ۶ میلیون پناهجوی فلسطینی در غزه، کرانه باختری، لبنان، اردن و سوریه کمک می‌دهد.

پیشتر، «تدروس ادهانوم گبریسوس» مدیرکل سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد که اقدام رژیم صهیونیستی در قطع همکاری با آژانس آنروا و ممنوعیت فعالیت آن در اراضی اشغالی، هرگز این رژیم را امن‌تر نخواهد کرد و تنها بر مشکلات ساکنان غزه خواهد افزود.

برچسب‌ها: