به گزارش خبرگزاری آریا، سید مسعود حسینی شهردار همدان روز دوشنبه چهاردهم آبان ماه در سومین روز از برگزاری بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان با هنرمندان و اعضای هیات داوران شرکت کننده در این رویداد دیدار کرد.
علیرضا آقایی دبیر اجرایی بیست ونهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان که اجرای برنامه را به عهده داشت ضمن قدردانی از شهردار همدان در حمایت جدی از جشنواره تئاتر کودک و نوجوان بیان کرد: خوشبختانه به مدد همراهیهای جدی که شهرداری همدان انجام داده اکنون سراسر شهر همدان به صورت یکپارچه مملو از تابلوهای تبلیغاتی شهری و محیطی است که واقعا در نوع خود اقدام بیسابقهای به حساب میآید.
وی در این نشست هم اندیشی گزارشی از روند برگزاری جشنواره را ارائه و از مجموعه سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری همدان به مدیریت محمود رجبی هم قدردانی کرد. ما با عزیزانی امروز رو به رو هستیم که آمادگی خوبی برای معرفی خلاقانه شهر همدان به عنوان یک شهر فرهنگی دارند. مسیری که امیدوارم ادامه داشته باشد.
سید مسعود حسینی شهردار همدان هم در این نشست هم اندیشی ضمن قدردانی از دست اندرکاران ستاد اجرایی تهران و همدان اظهار کرد: چه قدر خوب که اکنون در جایی هستم که بسیاری از هنرمندانش برای ما خاطرات ماندگاری را خلق کردند. هنرمندانی که با حضورشان نشاط و شادی مضاعفی را به شهر منتقل کردند. به هر حال ما امسال تلاش کردیم تا شهرداری همدان نقش مستقیمی در برگزاری جشنواره داشته باشیم. جشنوارهای که بیتردید با حمایت شما قطعا میتواند آینده درخشانتری داشته باشد.
وی ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای شهرداری همدان در عرصههای اجرایی توضیح داد: ما در حوزه مدیریت شهری بسیار در شرایط سختی قرار داریم. چرا که در این عرصه با مسائل و مشکلات مالی متعددی رو به رو هستیم که کار رابرای مدیریت شهری سخت میکند. اما در عین حال اعتقاد داریم، چون زیربنا فرهنگ است پس میتوان کارهای درستی در حوزههای اقتصادی انجام داد. ما میدانیم اگر میخواهیم شاهد پایداری فرهنگ باشیم باید آن را وارد حوزههای اقتصادی کرد. امری که بسیار مهم و ضروری است.
شهردار همدان تاکید کرد: به هر حال شهرداریها کارکرد استقلال طلبانهای خود را دارند که همواره توانستهاند در این عرصهها به موفقیتهایی دست پیدا کنند. این موضوعات نیز دربرگیرنده مولفههایی است که میتواند مورد بررسی قرار گیرد.
حسینی ضمن ارائه توضیحاتی از فعالیتهای شهرداریها در حوزههای مالی و اقتصادی گفت: آنچه در حوزه سیاستگزاریهای جدید شهرداری همدان مورد توجه قرار گرفته حرکت در مسیر توسعه گردشگری است که میبایست همه دست به دست هم بدهند تا بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم. فرصتی که قطعا حوزه گردشگری و ثبت جهانی هگمتانه فرصت بسیار خوبی برای سرمایهگذاری و جذب گردشگر داخلی و خارجی است و ما تصمیم داریم در این زمینه برنامه ریزیهایی را برای توسعه زیرساختها انجام دهیم.
وی تاکید کرد: امروز مزاحم شما بزرگواران شدیم تا بتوانیم با استفاده از نقطه نطرات شما بزرگواران و هنرمندان استفاده کرده و در حوزه توسعه گردشگری کارهایی را بر اساس نقش آفرینی شما عزیزان به مرحله اجرا برسانیم. ما باید در حوزههای سیاستگزاری طرح مسئله کنیم. فرآیندی که در حوزه نشاط اجتماعی میتوان مورد توجه قرار گیرد. در این مسیر برگزاری جشنواره اخرین کار ما نیست و در این زمینه برنامه داریم.
امیر مشهدی عباس دبیر بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان هم در این نشست ضمن قدردانی از شهرداری همدان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان و سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری همدان گفت: حال خوب شهر همدان واقعا حال ما را خوب کرده است. شهری تمیز با فرهنگی درست که احساس میکنم مدیریت باسلیقهای در آن حاکم است. امروز هم شهردار همدان این جلسه را برگزار کرده تا بتوانیم در حوزه توسعه ساختار فرهنگی کارهایی را انجام دهیم.
وی تاکید کرد: برگزاری ایونتهای فرهنگیبرای حذب گردشگر و توسعه گردشگریاز مهمترین نکاتی است که میتوانیم روی آن تاکید داشته باشیم.
مسعود ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان هم در این جلسه ضمن قدردانی از هنرمندان شرکت کننده در جشنواره بین المللی کودک و نوجوان توضیح داد: برخی از شما عزیزان سالها در شهر همدان رفت و آمد داشتید بنابراین قطعا حضور شما در همدان میتواند مایه برکت باشد.
وی افزود: یکی از نقاط ضعف ما در برپایی جشنواره در شهرهای کشور حضور غیر مستقیم شهرداریها در رویدادهای بین المللی است، اما خوشبختانه امسال با حضور شهرداری همدان در برگزاری جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان توانست جلوه دیگری به این رویداد بدهد مسیری که به واسطه تلاشهای امیر مشهدی عباس واقعا توانسته حال بسیار خوبی را به همدان بدهد.
تجهیز تماشاخانههای اجرای تئاتر با در نظر گرفتن مولفههای ایمنی، تشویق شهروندان همدانی برای حضور در فعالیتهای اجتماعی مبتنی بر توسعه گردشگری برای افزایش حال روحی مردم، توجه برای ساخت معابر شهری ویژه نابینایان و افراد دارای معلولیت، توجه شهرداری همدان به موضوع «گردشگری رویداد» با هدف جذب مخاطب برای حضور در همدان که صرفا با تمرکز تماشای تئاتر و بهره مندی از فضای شهری سفر را انتخاب میکند، برپایی یک موزه دائمی تئاتر در شهر همدان، توجه به ارتقا کیفیت آثار نمایشی در شهرهای مختلف استان همدان، احداث باغ کودک در شهرهای مختلف کشور، برگزاری کارگاه آموزشی با هدف توسعه کیفیت آثار نمایشی کودک ونوجوان، توجه به استانداردسازی سالنهای نمایش، توجه به اجرای عمومی آثار نمایشی بعد از اتمام جشنواره به ویژه نمایشهای خارجی و…از جمله نکاتی بود که در این جلسه توسط هنرمندان شرکت کننده در بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان به شهردار همدان پیشنهاد شد.
شهردار همدان هم در بخش پایانی این نشست ضمن قدردانی از پیشنهادات ارائه شده در این نشست از آمادگی کامل شهرداری همدان برای اجرایی شدن این پیشنهادات در فواصل زمانی مختلف در حوزه توسعه فعالیتهای فرهنگی هنری شهر همدان و تلاش برای اجرای برنامههای مختلف گروه سنی کودک و نوجوان تا رسیدن به نقطه عنوان همدان به نام پایتخت تئاتر کودک و نوجوان کشورخبر داد.
علیرضا خمسه، رضا بابک، مجید قناد، مجتبی مهدی، ناصر آویژه، امیرحسین شفیعی، مهدی حبیبی، محمد جواد کبودراهنگی، سید جواد هاشمی، سارا روستاپور، سروش جمشیدی، الیکا عبدالرزاقی، گیتی قاسمی، علیرضا استادی، فاطمه ابرار پایدار، فریبا وکیلی از جمله هنرمندانی بودند که در این نشست حضور داشتند
نظر شما