شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامهها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش شفقنا رسانه، «کارنامهای پرابهام در استخدام معلمان قرارداد معین» تیتر روزنامه قدس است که با معلمان و مسئولان درباره وضعیت شغلی بخشی از نیروهای آموزش و پرورش که از وضعیت بیسرانجام استخدام خود گله دارند، گفتگو پرداخت. این روزنامه توضیح داد: « این نیروها که شامل مربیان پیشدبستانی غیردولتی، حقالتدریسیها، افراد دارای شناسه نیروی انسانی و دورهدیده در دانشگاه فرهنگیان، مربیان نهضت سوادآموزی، خرید خدماتیها و معلمان مدارس زیر نُرم میشوند و نوع قراردادشان هم با آموزش و پرورش پیمانی و حقالتدریسی است در گذشته نیز با مشکلات مختلفی همچون پایین بودن حقوق و مزایا، برخوردار نبودن از بیمه، تأخیر در دریافت حقوق، نداشتن امنیت شغلی، نداشتن کد پرسنلی و… مواجه بودهاند تا جایی که وزارت آموزش و پرورش برای رفع این مشکلات، طرح قرارداد کار معین را برای تبدیل وضعیت آنها تهیه و اجرا کرده است.
براساس این طرح، آن دسته از معلمانی که از تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱ تا ۱۳۹۹/۷/۱ به استخدام وزارت آموزش و پرورش درآمدهاند، باید ابتدا در آزمون ماده ۲۸ شرکت کنند و سپس در صورت کسب نمره حد نصاب، یک دوره یکساله آموزش را در دانشگاه فرهنگیان بگذرانند تا استخدام شوند و سپس وضعیت آنها از قراردادی به رسمی تغییر کند.
با وجود این، انگار روند اجرای طرح یاد شده و تبدیل وضعیت معلمان قرارداد کار معین به قرارداد رسمی آنگونه که انتظار میرفت پیش نمیرود.»
«جاماندن از همسایگان» تیتر روزنامه دنیای اقتصاد است که در گزارشی به بررسی عوامل افت درآمد ملی اقتصاد ایران در سال های اخیر پرداخت. این روزنامه توضیح داد:« یافتههای یک گزارش نشان میدهد که درآمد سرانه اقتصاد ایران در مقایسه با همسایگان فاصله قابل توجهی پیدا کرده است. بهعنوان یک نمونه، درحالیکه در سال۲۰۱۱ میلادی درآمد سرانه ایران و ترکیه با هم برابر بوده، در سال۲۰۲۲، درآمد سرانه ترکیه تقریبا دوبرابر درآمد سرانه ایران شده است. کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز فاصله قابل توجهی با اقتصاد ایران گرفتهاند؛ بهطوریکه با رشد اقتصادی ۵.۵درصدی پایدار، حدود ۳۳سال طول خواهد کشید تا درآمد سرانه ایران به سطح کنونی درآمد سرانه قطر برسد. از نگاه کارشناسان، عوامل متعددی باعث جاماندگی اقتصاد ایران از همسایگان شده است؛ اما به نظر میرسد مهمترین دلیل این عقبماندگی، اعمال تحریمهای اقتصادی و کمرنگ شدن جریان تجارت با سایر کشورها است. مطابق محاسبات اگر رشد اقتصادی کشور با نرخ متوسط ۵.۵درصد سالانه ادامه یابد، پنجسال زمان خواهد برد تا سطح درآمد سرانه به مقدار سال۱۳۹۰ و قبل از تحریمها برسد.»
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید….