به گزارش شمانیوز :پاداش معلمان به عنوان تشویقی برای ارتقاء کیفیت آموزش و بهبود عملکرد آموزشی آنها در نظر گرفته میشود.این پاداشمعلمان میتوانند به صورت مالی، مانند افزایش حقوق یا پاداشهای نقدی، و یا به صورت غیرمالی، مانند دورههای آموزشی و فرصتهای حرفهای، ارائه شوند.تحقیقات نشان میدهد که ارائه پاداش معلمان میتواند به افزایش انگیزه و تعهد آنها نسبت به حرفهشان کمک کند.پاداش معلمان همچنین میتواند به جذب و نگهداشتن استعدادهای برتر در سیستم آموزشی کمک کند و در نهایت به بهبود کیفیت آموزش در مدارس منجر شود.
سخنگوی وزارت آموزشوپرورش با اشاره به اینکه رقم مربوط به حقالتدریس معلمان به صورت منظم واریز میشود درباره زمان واریز پاداش معلمان خبر داد.
علی فرهادی، درباره چرایی عدم واریز پاداش پایان خدمت معلمانی که ساعات اضافه تدریس داشتهاند، گفت: معلمانی که در سال تحصیلی جدید ساعات اضافه کار (اضافه تدریس) برداشتهاند، یک ماه از حقوق خود را به عنوان پاداش دریافت میکنند.
وی ادامه داد: به معلمانی که علاوه بر ساعات موظف هفتگی، در ساعات غیرموظف نیز تدریس میکنند، به ازای 9 ماه تدریس غیرموظف، مطابق بندهای الف و ب زیر، علاوه بر حقالتدریس غیرموظف، یک نهم از حقوق و مزایای آنان نیز به صورت ماهانه به عنوان پاداش پرداخت میشود.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: پاداش معلمان در پایان سال تحصیلی واریز میشود. البته ممکن است این پاداش را در طول سال تحصیلی سرشکن کنیم یا اینکه یکجا پرداخت کنیم؛ باید بدانیم کدام یک از نظر اجرایی برای ما قابل تحقق است.
فرهادی تأکید کرد: آنچه حتمی است، پرداخت یک ماه پاداش به معلمان دارای اضافه تدریس است و برای آن مصوبه داریم. برای مهرماه تنها مبلغ مربوط به اضافه تدریس معلمان پرداخت شد و پاداش در ماههای بعد به صورت یکجا یا سرشکن واریز خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه امسال اولین سالی بود که ابلاغ ساعات غیرموظف معلمان یا همان حقالتدریس در مهرماه صادر و در همین ماه نیز پرداخت شد، یادآور شد: در کل کشور، سه استان هنوز ابلاغها را آماده نکردهاند و میزان ساعات غیرموظف آنها نیز قابل توجه نبوده است.
فرهادی در پایان گفت: در برخی سالها، مبلغ مربوط به ساعات حقالتدریس معلمان با 7 ماه تأخیر پرداخت میشد، اما امسال شاهد ایجاد نظم در این موضوع هستیم.
نظر شما