شناسهٔ خبر: 69500832 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

بسکتبال NBA | کلیولند تهدیدی برای تاج و تخت بوستون

کلیولند کاوالیرز تا این لحظه جدی‌ترین مدعی برای به چالش کشیدن سلطه بوستون سلتیکس است.

صاحب‌خبر -

طرفداری | فصل عادی NBA با ادامه‌ شکست‌ناپذیری تنها تیم‌های بدون باخت فصل پیگیری شد. 

بامداد شنبه به وقت تهران، 9 بازی در جریان فصل عادی NBA برگزار شد. در ادامه این مطلب مروری داریم بر نتایج و مهم‌ترین اتفاقاتی که امروز در دنیای بسکتبال NBA رخ داد.

نتایج بازی‌های امروز NBA

نتایج بسکتبال امروز نتایج بازی های اول نوامبر

اتفاقات مهم و نکات آماری جذاب 

مینه سوتا تیمبروولوز در تکرار نیمه نهایی کنفرانس غرب، مقابل دنور ناگتس کامبکی در دقایق پایانی زد و یک برد مهم کسب کرد. بازی افتضاح راسل وستبروک (9 ترن اور و 10 فیلدگل در کل فصل) یکی از عوامل مهم این نتیجه بود. آنتونی ادواردز یاد سری خاطره‌انگیز چند ماه قبل را زنده کرد و 29 امتیاز و 7 سه امتیازی گرفت، گیم وینر را هم به این عملکرد اضافه کنید. رودی گوبر هم که دعوای مختصر و جالبی را با کریستین براون پس از پوستر شدن تجربه کرد، کارش را با آمار 17 امتیاز و 14 ریباند به پایان رساند.

 اوکلاهماسیتی تاندر بدون دردسر پورتلند را شکست داد تا همچنان تنها تیم بدون باخت کنفرانس غرب باشد. شی گیلجس الکساندر در این بازی تنها 28 دقیقه در زمین حضور داشت و 30/7/8 و فیلدگل 12 از 18 ثبت کرد. 

پس از دو شکست ناامیدکننده مقابل تیم ناقص گلدن استیت وریرز، زایان ویلیامسن دست به کار شد تا پلیکانز مقابل پیسرز به برتری برسد. زایان 34/6/10 و دو توپربایی به ثبت رساند؛ این اولین بازی 30 امتیازی همراه با 10 اسیست او در دوران حرفه‌ای خودش بود. 

لبران جیمز یک بار دیگر نشان داد که چرا نام تورنتو را به «لبرانتو» تغییر داده‌اند. جیمز 27/6/10 ثبت کرد و آمار میانگینش در بیست‌ودومین فصل خودش را به 27/7/7 رساند. گریدی دیک، بازیکن سال دومی رپترز 31/7 در این بازی به ثبت رساند که دومین بازی 30+ او بود. آنتونی دیویس به درخشش در سطح MVP ادامه داد و 38/12 با 3 توپربایی و 2 بلاک ثبت کرد. 

جدال ساکرامنتو کینگز و آتلانتا هاوکس، جنگ گاردهای دو تیم بود. دی ارن فاکس 31/7 با 4 توپربایی برای کینگز به ارمغان آورد و تری یانگ هم 25/5/12 ثبت کرد اما شاهد شکست هاوکس بود. دمار دروزن بهترین عملکرد این فصل خودش را با جرزی ساکرامنتو تجربه کرد و 27/8 و سه توپربایی به ثبت رساند. 

کم تامس این فصل آل استار را هدف قرار داده است. تک ستاره آسمان بروکلین در جریان پیروزی مقابل شیکاگو بولز، 32 امتیاز گرفت. آمار بن سیمنز هم در نوع خودش قابل توجه بود؛ 8 امتیاز، 8 ریباند و 11 اسیست در 26 دقیقه. 

در دیداری که گرنت ویلیامز نشان داد هیچ رفاقتی با هم‌تیمی سابقش یعنی جیسن تیتم ندارد، شارلوت هورنتس شکست عجیبی را متحمل شد. طی تنها دو دقیقه، گرنت ویلیامز اخراج شد، لاملو بال شش خطائه شد و مایلز بریجز هم اجکت شد. جیسن تیتم کارش را در این بازی با آمار عالی 34 امتیاز، 11 ریباند و 3 توپربایی تمام کرد. 

در ابتدای فصل از امثال میلواکی باکس، فیلادلفیا و نیکس به عنوان تیم‌هایی نام برده می‌شد که شاید بتوانند سلطه بوستون سلتیکس در کنفرانس شرق را تمام کنند. با این حال تا این لحظه تنها یک تیم به این هدف سخت نزدیک شده و آن هم کلیولند کاوالیرز، صدرنشین کنفرانس است. کوز با پیروزی مقابل اورلاندو مجیک، به رکورد 6 برد و 0 باخت در این فصل رسید. این بهترین شروع کلیولند از زمان لبران جیمز است.  برای اولین بار در حدود 1 سال اخیر تیمی، جز سلتیکس در جایگاه اول کنفرانس شرق قرار دارد. 

جیلن برانسن بهترین عملکرد فصل خودش را با 36 امتیاز مقابل دیترویت تجربه کرد و بیشتر از 3 کوارتر هم در زمین نبود. کارل آنتونی تاونز هم 21/11/7 خودش را طی تنها 27 دقیقه ثبت کرد. 

جدول NBA

صدرنشین‌های دو کنفرانس شکست‌ناپذیر هستند