به گزارش خبرگزاری آریا، عبدالحسین روحالامینی نجفآبادی، مجتبی رحماندوست، محمد سراج، علی خضریان، پیمان فلسفی، ابراهیم عزیزی و مجتبی زارعی به نمایندگی از مجمع نمایندگان استان تهران پایان هفته گذشته به میزبانی سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ از محله شهید صفارهرندی واقع در میدان شوش تهران بهمنظور شناخت بهتر و عمیقتر مشکلات منطقه بازدید کردند و جلسه جمعبندی این بازدید نیز پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در یکی از مساجد این محله، در قرارگاه مرکزی شهید اسداللهی سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران برگزار شد.
بنابراین گزارش، نمایندگان تهران ابتدا در «مرکز صیانت و اشتغال شهید آرمان علیوردی سپاه محمد رسولالله(ص)» حاضر شده و توضیحات مسئولان این مرکز را در راستای ارائه خدمات به معتادان و خانوادههای آنها استماع کردند.
معاون اجتماعی سپاه تهران: درمان بیش از 14 هزار معتاد متجاهر بدون استفاده از متادون
سرهنگ توکلی معاون اجتماعی سپاه تهران با توضیح اینکه سپاه تهران از سال 1398 تاکنون بیش از 14 هزار مددجو و معتاد متجاهر را بدون استفاده از متادون مورد حمایت قرار داده، گفت: همچنین این مرکز 6 هزار نفر مددجو را تحت پوشش قرار داده است و خانواده بیش از 5 هزار نفر از این مددجویان تحت پوشش مرکز صیانت شهید علیوردی قرار گرفته و حتی تا یک سال پس از پاکشدن حمایت میشوند.
وی افزود: فرق این مرکز با دیگر مراکز حمایت از معتادان این است که به هیچ عنوان متادوندرمانی نداریم اما در تمامی مراکز کشور متادوندرمانی صورت میگیرد، البته راهکار جایگزین به کار گرفته شده «صیانت از خانواده» است چراکه تجربه عملی ما ثابت کرده درصورت تقویت اراده، ایمان و آگاهی، فرد مددجو دیگر به اعتیاد برنمیگردد، درواقع درصد بازگشت از این طریق به مراتب کمتر از متادوندرمانی است.
همچنین یکی از مسئولان این مرکز با بیان اینکه مرکز صیانت و اشتغال شهید علیوردی در تهران 12 مرکز مشاوره مهر زیر نظر مراکز روانشناسی دارد، ادامه داد: در مدت زمان 6 ماهه درمان مددجو، معیشت، درمان و وضعیت خانواده آنها کاملاً رصد شده و حمایتشان میکنیم، همچنین بررسی و پیگیری وضعیت مددجو تا چند ماه پس از درمان مبنی بر اینکه آیا به اعتیاد برگشته یا خیر و دلایل بازگشت همچنان ادامه دارد و حمایتهای لازم را خواهیم داشت.
این مقام مسئول درباره نحوه حمایت از خانواده معتادان و مددجویان در دوران درمان، توضیح داد: کمک به معیشت حتی در حد پرداخت کرایه منزل خانواده با هدف راحتی خیال خانواده و فرد مددجو نیز انجام میشود، ضمن اینکه امکان فضای ملاقات با خانواده حتی به صورت تصویری برای این افراد ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه این چتر حمایتی در استانهای دیگر نیز تسری پیدا کرده است، چراکه ناحیه مقاومت بسیج در استانهای مختلف به ما اطلاع میدهند که بهعنوان مثال خانوادهای به کمک نیاز دارد و در ادامه این مرکز اقدامات لازم را جهت این حمایت انجام میدهد.
یکی دیگر از مسئولان این مرکز تأکید کرد: مرکز صیانت و اشتغال شهید علیوردی برخلاف دیگر مراکز اصراری مبنی بر حضور 6 ماه کامل مددجویان در مراکز درمانی با هدف پایان زمان مشخص شده برای طولدرمان ندارد و باتوجه به نیازشان و ضرورت حضور در خانواده مرخصشان میکنیم.
مسئول صیانت خواهران ناحیه سلمان فارسی: رصد و حمایت از وضعیت معیشتی و تحصیل فرزندان مددجو با جزییات
بنابراین گزارش، در ادامه مسئول صیانت خواهران ناحیه سلمان فارسی نیز، مطرح کرد: ناحیه سپاه محمد رسول الله(ص) چندین مرکز مجزا برای خواهران و برادران با 4 زیرمجموعه حمایت مددکاری شامل «رسیدگی به خانواده مددجو»، «بررسی آسیب»، «سرکشی و تأمین معیشت»، «مددکاری پس از ترخیص و مشاور قبل و بعد از ترخیص» دارد که به چند گروه در استانها تقسیم شده و این تقسیمبندی به هر ناحیه ادامه پیدا کرده است.
وی تأکید کرد: رصد کردن وضعیت معیشتی و تحصیل فرزندان با جزییات از دیگر اقدامات ما در این قرارگاه به شمار میآید، همچنین با این خانوادهها در ارتباط مستقیم هستیم تا جایی که به ما بسیار اعتماد کرده و از این ارتباط استقبال میکنند.
این گزارش میافزاید: نمایندگان پس از برگزاری این نشست طی بازدید میدانی با هدف نظارت و پیگیری کم و کیف درمان خانوادههای مددجویان قرارگاه شهید اسداللهی سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) در «ساختمان پزشکان شهید ممقانی» در زیرمجموعه معاونت سلامت سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران نیز حضور یافتند.
رییس کمیته بهداشت و درمان قرارگاه شهید اسدالهی: پیگیری درمان بیماران به صورت هدفمند و تا زمان نیاز
دکتر عظیمی رییس کمیته بهداشت و درمان قرارگاه شهید اسداللهی در توضیح عملکرد درمانگاه در مواجه با نیازمندان، گفت: ویزیت روزمره و درمان رایگان در این مرکز دائمی است و البته درمان بیماران را به صورت هدفمند و تا زمان نیاز دنبال میکنیم، بدین معنا که افراد نیازمند شناسایی و براساس نوع بیماری به بیمارستانهای تهران معرفی میشود.
وی با بیان اینکه درمان در این مرکز صرفاً شامل فرد دارای اعتیاد نمیشود، گفت: در این درمانگاه امکان درمان برای محرومان محله نیز وجود دارد که این افراد توسط مدیران محله در زیرمجموعه سپاه محمد رسول الله(ص) شناسایی میشوند.
رییس کمیته بهداشت و درمان قرارگاه شهید اسداللهی در پاسخ به پرسش نمایندگان مبنی بر اینکه برای حمایت از بیماران خاص و تأمین داروهای آنها چه اقداماتی انجام داده میشود، توضیح داد: به کمک مؤسسه امدادگران عاشورا این بیماران را به بیمارستانهای مختلف جهت ادامه درمان ارجاع میدهیم و داروهای خاص را به کمک این مؤسسه برای نیازمندان تهیه میکنیم.
این گزارش میافزاید: بازدید بعدی نمایندگان از «کلینیک دندانپزشکی شهید آسمانی» در زیرمجموعه معاونت سلامت سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ بود که به گفته مسئولان، اقدامات اولیه مانند جرمگیری و پر کردن در این کلینیک انجام میشود و بیماران برای انجام کارهای تکمیلی پزشکی به بیمارستانهای ذیربط معرفی میشوند.
جانشین قرارگاه شهید اسداللهی سپاه محمد رسولالله(ص): 100 درصد دانشآموزان یک مدرسه در منطقه هرندی اتباع هستند
در جریان این بازید سرگرد رضا حسینزاده جانشین قرارگاه شهید اسداللهی سپاه محمد رسولالله(ص)، توضیح داد: این مرکز دندانپزشکی و درمانی بیشتر به دانشآموزان 24 مدرسه منطقه با بیش از 4 هزار دانشآموز خدمات میدهد که البته نزدیک به 50 درصد آن اتباع هستند تا جایی که 100 درصد دانشآموزان مدرسه شهید منتظری را تشکیل دادهاند که اقدامات درمانی بیشتری را به دلیل جمعیت بالاتر نیاز دارند و این مسئله هزینه بسیاری دارد.
عدم محدودیت در درمان اتباع به دلیل جلوگیری از سرایت بیماری به هموطنان
همچنین یکی از مسئولان حاضر قرارگاه با بیان اینکه حجم اصلی مراجعه به این مرکز درمانی اتباع هستند، گفت: مسأله درمان اتباع تنها موضوعی است که در رابطه با اتباع در آن محدودیت نداریم چراکه آنها از مرز با بسیاری از بیماریها وارد کشور میشوند و احتمال سرایت این بیماری به هموطنها وجود دارد.
خرید ملک در تهران فقط با 50 درصد درآمد حاصل از فروش مواد مخدر
این مسئول با بیان اینکه 50 درصد درآمد حاصل از فروش مواد مخدر به خرید مجدد مستغلات در همین محلات اختصاص مییابد، تصریح کرد: متأسفانه برخی از خانههای محله هروی به کار خلاف مشغول هستند چراکه بخشی از درآمد حاصل از مواد فروشی را صرف خرید ملک میکنند تا بتوانند در مکانهای دیگر مواد بفروشند.
بر هم زدن تجمع و محل امن معتادان با برجهای نوری سپاه
وی افزود: همچنین با نصب «برج نوری» درصدد کاهش معضل پشتبام خوابی، تجمع معتادان برآمده و محل امن برای معتادان در خانههای تاریک این محله را بر هم زدیم که خوشبختانه تأثیر موثری نیز داشته است، درواقع اجازه ندادیم نقطهای خاموش بماند که معتادان بتوانند از این فرصت برای تجمع استفاده کنند.
این مقام مسئول ادامه داد: تنها با نصب یک لامپ جلوی هزاران عملیات توزیع مواد گرفته شد و شما در خیابان شهید اکبر عظیمی به عنوان آلودهترین نقطه تهران یک چراغ خاموش نمیبیند.
بنابراین گزارش، در ادامه نمایندگان از خانهها و مراکز مصادره شده فساد و فروش مواد مخدر بازدید کردند.
یک طرح؛ سپردن خانههای موادفروشان و مصادره شده به «طرح ملی مسکن جوانان»
یکی دیگر از مسئولان قرارگاه شهید اسداللهی سپاه محمد رسولالله(ص) تأکید کرد: باید خانههای موادفروشان و مصادره شده در راستای اجرای «طرح ملی مسکن جوانان» مورد استفاده قرار گیرند، چراکه در غیر این صورت این املاک به انحای مختلف به دست مواد فروشان خواهد افتاد و چرخه معیوب ادامه دارد، بهعنوان مثال یک ملک 5 بار پلمپ شده اما پس از مدتی باز هم فعالیتهای غیرقانونی را در این خانهها از سر میگیرند، بنابراین پلمپ دیگر فایده ندارد و باید این خانهها به نفع مردم مصادره شوند.
خانههای منطقه هرندی بهشت معتادان متجاهر/در خانههای «قمرخانمی» چه خبر است؟
وی با اشاره به اینکه شیرکش خانههای رها شده، محل مصرف، فروش و بهشت معتادان متجاهر شدهاند، از نمایندگان درخواست کرد؛ در جریان این بازدید از خانهای بهعنوان یک نمونه از خانههای «قمرخانمی» دیدن کنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه همزمان با حضور نمایندگان در این خانه توضیح داد: تا یک هفته گذشته و پیش از ورود ما، این خانه در اختیار تعداد کثیری از اتباع غیرقانونی بود، اکنون نیز یک آلونک یک و نیم متری را با 5 میلیون تومان ودیعه و یک و نیم میلیون تومان اجاره ماهانه به یک خانم هموطن برای زندگی اجاره دادهاند.
احتمال ریزش 2 هزار و 700 خانه در منطقه هرندی/جان مردم در خطر است
وی به احتمال بالای ریزش ساختمان 2 هزار و 700 پلاک از 5 هزار پلاک این منطقه به هر دلیلی همچون زلزله خبر داد و گفت: این خانهها به محل امن فساد و معضلهای بسیار در قلب اقتصادی کشور تبدیل شدهاند.
انجام بهترین عملهای زیبایی در محله معتادان متجاهر!/شما حدیث مفصل بخوان از این مجمل
مقام مسئول دیگری هنگام عبور نمایندگان از کنار «درمانگاه شهید ذوالقدر» در منطقه صفارهرندی، گفت: شاید باور کردنی نباشد اما بهترین و گرانترین عملهای زیبایی شهر تهران در این درمانگاه انجام میشود! که به معنای حضور افراد متمول در این منطقه است بنابراین شما حدیث مفصل بخوان از این مجمل...
به گفته وی قرار دادن یکی از قرارگاههای سپاه محمد رسول الله در آلودهترین نقطه منطقه صفارهرندی با هدف حضور دائمی سپاه، جلوگیری از معضلات بیشتر و انجام فعالیت فرهنگی صورت گرفته است، درواقع این قرارگاه نقطه اتصال ما با مردم است که در تاریکترین نقطه منطقه قرار گرفته است.
نشستن نمایندگان به پای پای درد و دلهای مردم در مسجد محله
این گزارش میافزاید: در ادامه این بازدید نمایندگان با حضور در مسجد محله هرندی و اقامه نماز مغرب و عشاء پای درد و دلهای مردم در این مسجد نیز نشستند، انتقاد به کمکاری مسئولان و عدم رسیدگی به خانوادههای اصیل و مذهبی منطقه -که دچار آسیبهای بسیاری شدند- و کوتاهی ترمیم و اصلاح بافت فرسوده ازجمله مباحث مطرح شده از سوی اهالی با نمایندگان استان تهران بود.
تبدیل املاک رها شده به خانههای فساد/ضرورت واگذاری املاک به مردم معتمد
در ادامه بازدید نمایندگان تهران از کوچه پیس کوچهها، پشتبامها، خانههای تخریب و مصادره شده منطقه هرندی سرگرد رضا حسینزاده جانشین قرارگاه شهید اسداللهی سپاه محمد رسولالله(ص)، مطرح کرد: املاک رها شده در منطقه به خانههای فساد تبدیل شدهاند اما شهرداری همکاری لازم را برای واگذاری این املاک به مردم معتمد نمیکند.
مسئول دیگری بر دیوارکشی و انجام عملیاتهای پاکسازی طی دو سال اخیر و استفاده از ظرفیت مددکاران برای اصلاح منطقه خبر داد و مجدداً تأکید کرد: بهترین تصمیم ممکن، قرار دادن این املاک در اختیار «طرح مسکن ملی جوانان» است چراکه خلافکاران بهصورت قومیتی زمینها و املاک را اختیار یکدیگر قرار میدهند.
این مسئول در ادامه اظهار کرد: اگرچه قیمت زمین در این منطقه قبل از ورود سپاه متری 5 میلیون بود و در واقع خرید مستغلات برای افراد خلاف کار آسان بود، اما اکنون قیمت هر متر زمین به 40 تا 60 میلیون تومان رسیده است.
سرنوشت هرندی؛ از گذرگاه شیخ رجبعلی خیاط و پاتوق پهلوان تختی تا محل زندگی معتادان متجاهر
وی به اصالت فرهنگی و تاریخی منطقه شهید صفارهرندی اشاره کرد و افزود: هرچند زمانی محله هرندی محل زندگی شیخ رجبعلی خیاط، شهید رضا صفارهرندی، طیب و پاتوق پهلوان تختی بود، اما متأسفانه اکنون به محل حضور معتادان، مواد فروشان و خلافکاران تبدیل شده است.
همچنین یکی دیگر از مسئولان قرارگاه درباره دلایل عدم حل معضلات شهری و اصلاح بافت فرسوده منطقه، گفت: 79 درصد معابر در محله شهید هرندی صعبالعبور هستند و 66 تیر برق مزاحم داریم، بنابراین ورود سرمایهگذار و به کارگیری وسایل ساخت و ساز همچون لودر را سخت و این کمکاری مدیران شهری مردم را شاکی کرده است.
گره کور باز شدن معابر هرندی در کش و قوس بازی تملک میان شهرداری با مردم
این مسئول درباره یکی دیگر از مشکلات پیشرو برای اصلاح بافت شهری این منطقه، توضیح داد: شهرداری باید در راستای عقبنشینی خانهها و مغازهها با هدف عریض کردن کوچهها، مثلاً 10 متر زمین خودشان را با 10 متر زمین مردم در شرایط مساوی معاوضه کند، اما شهرداری در کش و قوس این مشکلات لاینحل میخواهد زمین یا ملک مردم را به قیمت پایین خریداری کرده و زمین تحت تملک خود را با چند برابر قیمت به آنها بفروشد که این مسأله به گره کور باز شدن معابر این منطقه و رفع مشکل بافت فرسوده شده است.
به گفته وی همچنین برای باز کردن مسیر کوچهها، 48 خانه واقع شده در مسیر بنبست توسط شهرداری خریداری و به نفع مردم باز شود.
یکی دیگر از سربازان خط مقدم مبارزه با اعتیاد و فساد در این قرارگاه گفت: 16 نقطه تاریخی محله میتوانند مسیر گردشگری را تغییر دهند، لذا تحقق این مهم به همراهی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری نیاز دارد.
ورود مجلس برای توسعه کالبدی و بازآفرینی منطقه
وی خواستار جلوگیری از جا به جایی زودهنگام مدیران شهری به دلیل ایجاد خلل در انجام امور شد و افزود: توسعه کالبدی و بازآفرینی این مناطق در کشور به لحاظ فرهنگی و اجتماعی با ورود و رسیدگی مجلس محقق خواهد شد.
این مسئول معتقد است اگرچه همکاری بسیاری از سوی شهرداری در 4 سال اخیر با قرارگاه شده اما کار و مشکلات بسیار است و دستگاهها طی سالهای متمادی کوتاهی کردهاند، بنابراین مشکلات بر زمین مانده همچنان وجود دارند.
در پشت پرده NGO ها چیست؟/ضرورت رهایی خیریهها از بهمریختگی و رهاشدگی
مسئول دیگری با تأکید بر اینکه مجلس با نظارت مستمر بر فعالیت دستگاهها عملکرد آنها را رصد کند، تأکید کرد: اصلاح قوانین منسوخ و ناکارآمد برای تعیین تکلیف املاک بسیار حائز اهمیت است بهویژه اینکه موضوع مالکیت بر زندگی مردم تأثیر مستقیم دارد، همچنین نظامبندی NGO ها و سمنها مسأله مهم دیگری است چرا که باید تعریف ویژه برای آنها کرد تا بهم ریختگی و رهاشدگی وجود نداشته باشد.
وی با انتقاد از اینکه در قانون بودجه اعتبارات مختص قرارگاه و فعالیتهای از این دست در برنامههای کلی سپاه پاسداران گنجانده می شود در حالی که باید در بودجه استانها آورده شود، گفت: همچنین درخواست داریم؛ نمایندگان شهر تهران وقت بیشتری برای مناطق گفته شده که نگاه بینالمللی به آنها میشود و عملکرد دستگاهها با وجود این مناطق زیر سوال رفته است، بگذارند.
طبق این گزارش، در پایان این بازدید نظارتی و آسیبشناسانه جلسه جمعبندی مباحث و مشکلات مطرح شده میان نمایندگان و مسئولان ارشد سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ در قرارگاه شهید حاج حسین اسداللهی برگزار شد.
جانشین فرمانده کل سپاه تهران: کاهش کوخنشینی و فقر با عملیاتهای جهادی
در ابتدای این نشست سردار سرتیپ دوم محمود توکلی جانشین فرمانده کل سپاه تهران، گفت: نیازی نیست برای بیان وضعیت کوخنشینان، مستضعفان و آسیبدیدگان چندان سخنرانی کرد چراکه شرایط کاملاً واضح است، البته حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب در موارد متعدد تأکید بر رسیدگی به وضعیت محرومان، فقرا و بازگردانندن حقوق فقرا کردند که به معنای مسئولیت بسیار ما در مقابل این افراد است.
وی ادامه داد: قرارگاه شهید اسداللهی از چند سال گذشته با هدف محرومیتزدایی در شهر تهران تشکیل شد و برادران دغدغهمند سعی بر هماهنگ کردن دستگاهها در غالب عملیاتهای جهادی تلاش کردند که دهها خدمت در این عملیاتها انجام میشود.
سردار سرتیپ دوم محمود توکلی بیان کرد: برنامهریزی لازم را براساس نیازهای احصا شده در دست داریم و در این راستا اقدامات بسیار تأثیرگذاری انجام شده است.
معاون هماهنگکننده سپاه حضرت محمد رسولالله(ص): یک ایده؛ مصادره خانههای رها شده به نفع مردم برای اجرای «طرح مسکن ملی»
در ادامه سردار سالارکیا معاون هماهنگکننده سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) گفت: ایجاد قرارگاه با هدف کاهش آسیبها، ساماندهی تمامی گروههای خودجوش، رونق مساجد، توجه به نوجوانان، انجام فعالیتهای فرهنگی و پژوهشی، تکمیل پروندههای درمانی تا اتمام درمان ارائه الگوی مناسب برای حل معضلات محلههای حاشیهنشین صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه سیاستگذاری سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) برای حضور در این محله صرفاً به مدت 3 سال بود اما اکنون طبق خواسته مردم فعالیت ما همچنان تا به نتیجه رسیدن طرحها ادامه دارد، گفت: فقط توزیع غذا و رسیدگی به بهداشت و درمان این افراد منجر به عدم ترک اعتیاد نمیشود، لذا برای حفظ این منطقه اصیل و مذهبی باید اقدامات اساسی کرد، به همین منظور در مرحله نخست رزمایش و تمرکز جهادی در محله شهید هرندی، این محله را به 9 کوی تبدیل کرده و برای هر کوی یک مسئول با هدف رسیدگی به مطالبات مردم قرار دادیم، همچنین کمیتههای اقتصادی، فرهنگی، ورزشی و عملیاتی با شرح وظایف مشخص مشغول به کار هستند.
وی با تأکید بر اینکه از ظرفیت تمامی دستگاهها برای حل مشکلات منطقه استفاده میکنیم، گفت: به عنوان مثال درخواست اصلاح وضعیت تیرهای چراغ برق را با مسئول مرتبط با آن مطرح میکنیم اما به یقین اگر آنها همراهی نکنند، خودمان اقدام خواهیم کرد و از آن مسئولان جهت بازدید از اقدام انجام داده دعوت میکنیم.
معاون هماهنگکننده سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) با بیان اینکه سرانه ورزشی و نشاط منطقه هرندی بسیار پایین است، لذا از دستگاهها میخواهیم کمک کنند تا بافت منطقه تغییر کند، توضیح داد: 20 سال گذشته از تخریب و پلمپ صحبت کردیم اما نتوانست مشکل را حل کند، بنابراین اکنون باید همان خانههای تخریب و رها شده به نفع مردم برای اجرای «طرح مسکن ملی» مصادره شود تا از این طریق بتوان در بافت فرهنگی تغییر ایجاد کرد.
وی در ادامه خطاب به ارگانهای حمایتی، گفت: از سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و وزارت کشور خواهش میکنم به مؤسسات خیریه برای احداث گرمخانه خواهران و برادران مجوز ندهند چرا که افراد دارای نفوذ با گرفتن امضا به دنبال راهاندازی اماکن غیرقانونی و انجام اهداف خود همچون پولشویی در این اماکن هستند و درآمدهای شخصی هنگفتی در این مراکز نیکوکاری جا به جا میشود.
بنابراین گزارش، نماینده قوه قضاییه نیز در این جلسه قول تعیینتکلیف بلاتکلیفی زمینهای اوقاف در منطقه را داد.
مسئول طرح و برنامه مهندسی سپاه حضرت محمد رسولالله(ص): 67 درصد کاهش مصرف سوخت به دنبال اجرای قانون مجلس
همچنین صفوی مسئول طرح و برنامه مهندسی سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران با بیان اینکه باید هماهنگیهای لازم در ارتباط با مسایل مدیریتی و حکمرانی انجام داده شود، گفت: از نمایندگان مجلس میخواهیم بررسی کنند، چطور میتوان برای اهداف توضیح داده شده بودجه تعریف کرد.
وی ادامه داد: طبق قانون بودجه سال جاری باید تعویض بخاریها، کولرها و بازسازی موتورخانهها با هدف بهینه سازی انرژی صورت میگرفت که تاکنون استانداردسازی بخاریها و بازسازی موتورخانهها محقق شد و این اقدام 67 درصد کاهش مصرف به دنبال داشته که عدد فوقالعادهای است. لذا با اجرای این قوانین میتوان مصرف گازوئیل سپاه در جزایر و در پایگاههای مرزی تا 50 درصد کاهش پیدا کند، ضمن اینکه این مهم چند آورده دارد؛ نخست اینکه حجم گازوئیل صرفهجویی شده طی یک سال بازگشت سرمایه دارد، فراساحل را از ساحل منقطع میکند و مرزها را امنتر خواهند کرد. لذا درخواست داریم؛ این قوانین مترقی برای سال 1404 نیز تصویب شود چرا که اکنون دولت این موارد را در لایحه بودجه نیاورده است.
این گزارش میافزاید: نمایندگان حاضر در این نشست از مجمع تهران پس از استماع کامل توضیحات مسئولان مربوطه درباره مسائل، مشکلات و آسیبهای منطقه هرندی تهران، نقطهنظرات و راهکارهای خود را به منظور حمایت از سربازان خط مقدم مبارزه با فقر، فساد و آسیبهای اجتماعی مطرح کردند؛
عزیزی: آمادگی مجمع نمایندگان استان تهران برای پیگیری موضوعات قانونی و رفع خلاءها
ابراهیم عزیزی نماینده مردم تهران با استناد به حدیثی از امام علی(ع) مبنی بر اینکه «فقر مرگی است بالاتر از مرگ واقعی»، گفت: این قرارگاه برای دستیابی به اهداف و وظایف خود باید اختیاراتی داشته باشد، بنابراین یا باید اختیارات تفویض شوند یا مسئولان مرتبط، در این قرارگاه نیز حضور و حاضر باشند.
وی معتقد است مشخص کردن نقشه راه این مسیر باید در کنار پیگیری و همراهی تمامی دستگاهها همچون شهرداری توامان پیش رود.
این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه مجمع نمایندگان استان تهران برای پیگیری موضوعات قانونی و رفع خلاءها آمادگی دارد، اظهار کرد: با هماهنگی کمیتههای مجمع نمایندگان استان تهران بحثهای فرهنگی، اجتماعی و شهری منطقه را پیگیری خواهیم کرد.
زارعی: ترک فعل دستگاههای مسئول را پیگیری میکنیم
همچنین مجتبی زارعی نماینده مردم تهران خطاب به شهردار منطقه 12 تهران، گفت: وضعیت امروز در محله شهید هرندی محصول ترک فعل چندین ساله دستگاههای مسئول از جمله شهرداری تهران در ادوار گوناگون است. امروز همه این دستگاهها باید در کنار سپاه تهران با تمام قدرت به میدان بیایند. در یک نمونه باید 48 خانه توسط شهرداری تملک شوند اما این کوتاهی بیش از اندازه، قابل پذیرش نیست. لذا باید به سرعت اقدام شود.
وی همچنین نسبت به ترک فعل نیروی انتظامی و سازمان اوقاف ابراز تأسف و انتقاد کرد و افزود: رفع این مشکلات نیاز به تصویب قانون ندارد، بلکه فقط کافی است هماهنگی لازم با شورای امنیت کشور به عنوان شورای فرعی و زیرمجموعه شورای عالی امنیت ملی در کمیسیون امنیت ملی صورت بگیرد.
رحماندوست: قول شناسایی و تعیین تکلیف خیریههای سوری
همچنین مجتبی رحماندوست در رابطه با خیریههای متعدد و معلومالحال در منطقه شهید هرندی تهران، گفت: طی تماسی که اکنون با مدیرعامل مجمع خیرین استان تهران داشتم، مقرر شد؛ مدیران این خیریههای سوری را احضار کرده و پس از شناسایی تعیین تکلیفشان کنند، البته خواستار ورود دیگر دستگاه نیز شد.
فلسفی: ضرورت تعیینتکلیف زمینهای بلاصاحب و فروش آنها با قیمت مناسب به مردم
پیمان فلسفی دیگر نماینده تهران نیز گفت: باید ابتدا بررسی شود چرا دستگاهها به مسئولیت خود در رابطه با منطقه هرندی عمل نکردند، همچنین باید زمینهای بلاصاحب تعیینتکلیف شوند و با قیمت مناسب به مردم فروخته شود.
سراج: هر آنچه لازم بود دیدیم و شنیدیم؛ ضرورت اقدام از همین اکنون
همچنین محمد سراج نماینده مردم تهران تأکید کرد: هر آنچه لازم بود دیدیم و شنیدیم لذا باید اکنون هماهنگیهای لازم را در ارتباط با مسائل مدیریتی و حکمرانی انجام دهیم و بررسی شود؛ چطور میتوانیم برای این مهم در بودجه ردیف تعریف کنیم.
روحالامینی: رفع مشکلات منطقه هرندی با استفاده از بخشی از درآمد حاصل از مالیات بازاریان محل
در ادامه عبدالحسین روحالامینی نماینده مردم تهران با اشاره به راهکارهای عبور از این معضلات و کمک به قرارگاه برای کاهش مشکلات، گفت: از آنجا که این محله تجاری و بازاری است، کافی است بخشی از درآمد حاصل از این محل مانند مالیات و غیره صرف همین منطقه شود، ضمن اینکه در دیدار آتی خود با استاندار این مطالبات مطرح کرده و خواستار همراهی استانداری میشویم، همچنین بازنگری در قانون مطالبه دیگری است که ما از نمایندگان مجلس خواهیم داشت.
وی در پایان این جلسه جهت پیگیری دقیق امور خطاب به مسئولان قرارگاه، گفت: جهت پیگیری بحثهای مدیریتی با دستگاهها، ادارات، شهرداری و مشکلات شهری، کالبدی و بازآفرینی بافت فرسوده آقای دکتر علی خضریان به نمایندگی از مجمع نمایندگان قبول مسئولیت کردند تا برای به خط کردن دستگاهها در کنار سپاه محمد رسول الله(ص) تهران باشند. همچنین به منظور ارتباط با وزارتخانههای بهداشت و درمان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی و گردشگری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف حل مشکلات درمانی، فرهنگی، توسعه گردشگری و ایجاد اشتغال با اینجانب عبدالحسین روحالامینی در ارتباط باشید.
وی ادامه داد: در صورت نیاز به در نظر گرفتن ردیف در قانون بودجه یا اصلاح قانون با آقای دکتر ابراهیم عزیزی تبادلنظر کرده و خواستههای خود را مطرح کنید، همچنین در بحث جمعآوری اتباع غیرقانونی، جلوگیری از رفتارهای غیرقانونی و ضد امنیتی به آقای دکتر مجتبی زارعی مراجعه کنید و برای ساماندهی NGO ها آقای رحماندوست به شما کمک خواهد کرد.
خضریان: وضعیت امروز منطقه هرندی با قبل از ورود قرارگاه شهید اسداللهی قابل قیاس نیست
علی خضریان دیگر نماینده مردم تهران نیز ضمن خدا قوت به فرماندهان و پاسداران و بسیجیان سپاه محمد رسول الله(ص)، با قیاس مشکلات امروز منطقه شهید هرندی با 3 سال گذشته یعنی پیش از ورود قرارگاه شهید اسداللهی، گفت: وضعیت امروز محله هرندی حتماً نسبت به شرایط محلات تهران نیازمند توجه بیشتری است و اصلاً نمیتوان نسبت به معضلات این محله بیتوجه بود. اما افرادی که چند سال گذشته این منطقه را دیدهاند، متوجه خدمات بزرگ و مهم انجام شده توسط قرارگاه خواهند شد، چرا که در این بازه زمانی منطقه محله شهید صفارهرندی تغییرات عمدهای داشته است.
وی همچنین از صحبت با رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور رسیدگی به امور درمانی و بهداشتی این محلات با هماهنگی قرارگاه شهید اسداللهی خبر داد.
در پایان نیز مقرر شد؛ نشستهای کاری و مسأله محور برای رفع مشکلات این منطقه با مسئولیت علی خضریان به نمایندگی از مجمع نمایندگان تهران، فرماندهان قرارگاه شهید اسداللهی سپاه تهران، شهرداری تهران و با دعوت از مسئولان دستگاههای اجرایی و قضایی براساس موضوع در مجلس ادامه یابد./
پایان پیام