شناسهٔ خبر: 69463326 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز | لینک خبر

روند آزادی اتباع افغانستان از زندان‌های پاکستان ادامه دارد

وزارت مهاجرین حکومت طالبان اعلام کرد در ادامه روند آزادی زندانیان افغان از پاکستان، ۹ نفر پس از آزادی به افغانستان انتقال یافتند.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت مهاجرین حکومت طالبان اعلام کرد با کمک پلیس بین‌الملل 9 شهروند افغانستان پس از آزادی از زندان‌های پاکستان به این کشور بازگشتند.

بر اساس گزارش وزارت مهاجرین افغانستان این افراد به دلیل نداشتن مدارک قانونی در پاکستان بازداشت شده‌ بودند.

این وزارت مشخص نکرده است این افراد در کدام ایالت یا ایالت‌های پاکستان زندانی بودند.

پیش از این نیز پناهجویان افغان به دلایل مختلف از سوی پلیس پاکستان بازداشت و سپس از این کشور اخراج شده‌اند.

بیشتر بخوانید

گزارش طلوع‌نیوز از مصائب پناهجویان افغان در زندان پاکستان

آزادی 15 پناهجوی افغان از زندان‌های کراچی

بازداشت 9 پناهجوی افغان در فرودگاه «کراچی»

مقامات پاکستانی بارها تأکید کرده‌اند که علت اصلی بازداشت پناهجویان افغان در این کشور، نداشتن مدارک قانونی برای اقامت است.

اخراج گسترده و رفتار نامناسب پلیس پاکستان نگرانی‌هایی را در خصوص وضعیت حقوق بشری برای افغانستان و نهادهای بین‌المللی به وجود آورده است.

 

آنچه دیگران می خوانند
  • آخرین قیمت آیفون رجستری شده+جدول

  • داستان سکته رضا رویگری از زبان خودش+ویدئو

  • خبر مهم صبح روز پنجشنبه برای همه یارانه نقدی بگیران | چه کسانی در ماه 2 بار یارانه نقدی می گیرند ؟ | واریز یارانه دوم 600/000 هزار تومانی برای این خانوارها

  • پخش صحنه ای غیر منتظره روی آنتن تلوزیون+ویدئو

  • رامبد جوان با برنامه جدید برمی‌گردد

کلیک کنید
  • فوری | دستور مهم رهبری درباره اسرائیل

  • فوری | انهدام جنگنده‌های اسرائیلی در عملیات سپاه