سخنگوي باشگاه ملوان انزلي گفت: «هواداران ملوان نگران نباشند، در اسرع وقت تکليف کادر فني را روشن مي کنيم تا تيم در هفته هاي آتي با قدرت در ليگ برتر ظاهر شود.»
محمود آذرگون درباره جلسه هيات مديره باشگاه ملوان با امير قلعه نويي اظهار داشت: «يکي از طولاني ترين جلسات ممکن را با قلعه نويي برگزار کرديم. به شکلي که از حدود ساعت 9 يکشنبه شب اين جلسه آغاز شد و تا ساعت 1:40 بامداد ادامه داشت.»
به گزارش جام نیوز وي ادامه داد: «جلسه در فضاي بسيار آرام و خوبي برگزار شد و طرفين نظرات خود را درباره چگونگي کمک به ملوان مطرح کردند. با اين وجود از آنجايي که قلعه نويي خواهان تزريق منابع مالي تا پايان هفته شده بود و امکان انجام اين مهم ميسر نبود، در نهايت در فضايي دوستانه امکان ادامه همکاري فراهم نشد.»
سخنگوي هيات مديره ملوان خاطرنشان کرد: «قلعه نويي در اين مدت حسن نيت خود را به مردم انزلي و باشگاه ملوان نشان داد. او در شرايطي سخت هدايت تيم را به عهده گرفت و در جلسه آخر هم بارها و بارها گفت در آينده هر کاري از دستش برمي آيد را براي موفقيت ملوان انجام مي دهد. قلعه نويي مشاور هيات مديره باقي مي ماند و ما اميدواريم بتوانيم از نظرات او استفاده کنيم.»
آذرگون درباره اينکه جانشين قلعه نويي چه کسي خواهد بود بيان داشت: «هنوز در اين باره صحبت نکرده ايم و قصد داريم در جلسه آينده هيات مديره در اين باره بررسي هاي لازم را انجام دهيم. هواداران ملوان نگران نباشند و به آنها اطمينان مي دهم در اسرع وقت تکليف کادر فني را روشن مي کنيم تا تيم در هفته هاي آتي با قدرت در ليگ برتر ظاهر شود.»
∎