طرفداری | وینیسیوس جونیور با انتشار توییتی در شبکه اجتماعی ایکس، به انتخاب رودری به عنوان برنده توپ طلای ۲۰۲۴ واکنش نشان داد.
دقایقی پیش، رودری، ستاره باشگاه منچسترسیتی و تیم ملی اسپانیا به عنوان برنده توپ طلای ۲۰۲۴ انتخاب شد. رودری بالاتر از سه ستاره رئال مادرید یعنی وینیسیوس جونیور، جود بلینگام و دنی کارواخال این جایزه ارزشمند را به دست آورد.
وینیسیوس جونیور که انتظار توپ طلا را میکشید، ظهر روز مراسم مطلع شد که این جایزه را دریافت نخواهد کرد. در این راستا، تمامی اعضای باشگاه رئال مادرید مراسم امسال را تحریم کردند و به پاریس نرفتند.
با این حال وینی جونیور تسلیم نمیشود. ستاره برزیلی با انتشار توییتی جنجالی در شبکه اجتماعی ایکس، فوراً به توپ طلای رودری واکنش نشان داد:
اگر اراده کنم، ۱۰ برابر بهتر انجامش میدهم. آنها آمادگیاش را ندارند.
![](https://www.tarafdari.com/sites/default/files/users/user830908/2024/10/29/img_20241029_014325.jpg)