شناسهٔ خبر: 69366541 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

این خبر بروزرسانی می شود ...

واکنش مسئولان کشور به هجوم رژیم صهیونیستی به نقاطی از مراکز نظامی کشورمان

مقامات و مسئولان کشوری و لشگری و نمایندگان به هجوم رژیم صهیونیستی به نقاطی از مراکز نظامی کشورمان واکنش نشان دادند.

صاحب‌خبر -

نورنیوز-گروه سیاسی:  مقامات و مسئولان کشوری و لشگری و نمایندگان به هجوم رژیم صهیونیستی به نقاطی از مراکز نظامی کشورمان واکنش نشان دادند. 

شبه‌حمله رژیم‌جعلی با سامانه یکپارچه پدافند هوایی شکست خورد/نتیجه: دلار ریخت، بورس سبز شد

 سید شهاب‌الدین طباطبائی عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت در مطلبی در شبکه ایکس به هجمه رژیم صهیونیستی به برخی مراکز واکنش نشان داد.

در این پیام آمده است: شبه‌حمله رژیم‌جعلی با سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور شکست خورد. روایت‌های جعلی تروریست‌ها هم با یکپارچگی داخلی دفع شد. خلاصه خبرها تا این ساعت : دلار ریخت، بورس سبز شد.

رسایی:
حمله رژیم صهیونیستی به مناطقی از کشورمان، برخلاف ادعاهایش بود

 حجت الاسلام حمید رسایی در واکنش به عملیات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و ناکامی در حمله به مراکز نظامی ایران، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: «حمله بامداد امروز رژیم صهیونیستی به مناطقی از کشورمان، برخلاف ادعاهایش بود. از ترس واکنش ایران یا از سر عجز و ناتوانی، در هر صورت جمهوری اسلامی ایران باید همانطور که اعلام کرده به پارس‌های این سگ وحشی پاسخ بدهد آن هم نه در همان سطح بلکه بر اساس استراتژی یکی بزنی، ده تا می‌خوری.»

جمهوری اسلامی ایران برتری قدرت نظامی و دفاعی خود را نشان داد

شهریار حیدری نایب رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: استحکام نظامی و قدرت پدافندی کشور رژیم صهیونیستی را از دستیابی به اهداف خود ناکام گذاشت.

وی با اشاره به اقتدار پدافند هوایی کشور در مواجهه با اقدام تنش زای شب گذشته رژیم صهیونیستی، بیان کرد: قدرت و توان رژیم صهیونیستی آن‌چه بود که شب گذشته انجام داد. رژیم صهیونیستی با استفاده از هواپیماهای اهدایی آمریکایی هم علیه مردم فلسطین و لبنان و هم در یمن و سوریه اقداماتی انجام داده است. تمام قدرت نظامی این رژیم متمرکز بر قدرت هوایی است. اما در مقابل، لایه های قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران بسیار زیاد است.

هر کشوری دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی حق دفاع مشروع از خود را دارد

وحید احمدی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که ما همانطور که بعد از عملیات وعده صادق ۲ هشدار داده بودیم که اگر رژیم صهیونیستی اشتباه محاسباتی کند اقدام ایران شدیدتر و مخرب‌تر خواهد بود، اکنون این اتفاق رخ خواهد داد و با تمام زیرساخت‌های اسرائیل برخورد می‌کنیم.

وی در واکنش به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران دو عملیات وعده صادق ۱ و ۲ را براساس حقوق بین‌الملل و براساس حقوق بین‌الملل انجام داد که دفاع مشروع محسوب می‌شد.

عملکرد خوب پدافند هوایی کشور در حمله رژیم صهیونیستی به ایران نمایان شد

فضل الله رنجبر، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس تاکید کرد: عملکرد خوب پدافند هوایی کشور در مقابل حملات ریزپرنده‌های رژیم صهیونیستی، آمادگی بالای نیروهای مسلح کشورمان را نشان داد.

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هم درباره عملیات متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ایران عنوان کرد:‌ معتقدم حیثیت بر باد رفته رژیم کودکش صهیونیستی با چنین اقدامات و حملات محدودی قابل بازگشت نیست. همان طور که نیروهای مسلح کشور اعلام کردند حمله دیشب رژیم صهیونیستی خسارت جدی نیز به همراه نداشت.

سازمان‌های به‌اصطلاح حقوق بشر در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی خوابند

یعقوب رضازاده عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: وقتی رژیم صهیونیستی اقداماتی علیه ایران و کشورهای مسلمان انجام می‌دهند خبری از حقوق بشر نیست اما زمانی که به جنایات رژیم صهیونیستی پاسخ داده می‌شود بلافاصله حقوق بشر به نفع اسرائیل می‌چرخد و این یعنی سازمان‌های به اصطلاح حقوق بشر خوابند.

وی در واکنش به عملیات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی اظهار کرد: رژیم صهیونیستی عملیات، جنگ و ترور را در خاک غزه و بیروت و بعد در خاک ما شروع کرد که ما در دو عملیات وعده صادق ۱ و ۲ به آن پاسخ دادیم.

آرامش و هوشیاری مردم پروپاگاندای غرب را بی‌اثر کرد

سیدرضا اکرمی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: هیچ بازار، مدرسه و اداره‌ای تعطیل نشده چون مردم در طول سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با انواع و اقسام پدیده‌ها و حوادث روبرو شده و از آن آگاهی دارند به همین دلیل واکنش‌شان به تجاوز رژیم صهیونیستی معمولی و عادی است.

وی گفت: مردم ایران از ۴۶ سال قبل با مبارزه، تحریم، انواع جنگ نظامی، رسانه‌ای، سیاسی و اقتصادی مانوس شدند.

هاشمی: شاهد هوشیاری و اقتدار پدافند هوایی کشور هستیم

یک فعال سیاسی، تاکید کرد: شب گذشته شاهد هوشیاری و اقتدار پدافند هوایی کشور در مواجهه با اقدام تنش زای رژیم صهیونیستی بودیم.

محمد هاشمی ، با اشاره به اقتدار پدافند هوایی کشور در مواجهه با اقدام تنش زای شب گذشته رژیم صهیونیستی، بیان کرد: آنچه مهم است این بوده که تاکنون اسرائیل خیلی مدعی بود که حمله گسترده ای را انجام خواهد داد اما در واقعیت نتوانست اقدام خاصی انجام دهد. این نشان دهنده اقتدار پدافند هوایی کشور است. تاکنون صرفا گزارش ها حاکی از خسارت جزئی است. رژیم صهیونیستی نتوانست به ادعاهای خود عمل کند.

وی اظهار کرد: پدافند هوایی کشور توانست مقتدرانه در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی کند. باید از اقتدار و آمادگی پدافند هوایی کشور که توانست مقتدرانه در برابر اقدام تنش زای رژیم صهیونیستی بایستد و آنها را از دستیابی به اهداف خود مایوس سازد، تشکر کنیم. دستگاه های نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران کاملا هوشیار و بیدار بوده و قطعا در برابر هرگونه تجاوزی مقتدرانه از خاک کشور دفاع خواهند کرد.

این فعال سیاسی در ادامه تصریح کرد: پدافند هوایی کشور هوشیارانه عمل کرد و مانع خسارت جدی شدند. اگر بر فرض ادعای رژیم صهیونیستی در خصوص حمله گسترده درست باشد، این نشان دهنده اقتدار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران است که نتوانستند کاری را پیش ببرند.

تقدیر مهاجرانی از اقتدار و هوشیاری نیروی پدافند هوایی/ غرور ملی ایرانیان احیا شد

سخنگوی دولت با تقدیر از اقتدار و هوشیاری نیروی پدافند هوایی کشورمان، افزود: باید به قدرت و اقتدار این جوانان آفرین گفت که با اقدامات خود غرور ملی ایرانیان را احیا کردند.

«فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت در واکنش به هجوم رژیم صهیونیستی به نقاطی از مراکز نظامی و واکنش مقتدرانه نیروی پدافند هوایی کشورمان، گفت: مردم ایران از توان دفاعی کشور احساس غرور می‌کنند و نسبت به آن اطمینان دارند.

سخنگوی دولت با اشاره به تصاویر جعلی منتشر شده در برخی رسانه‌های خاص، تاکید کرد: همانطور که بیانیه‌های رسمی پدافند هوایی کشور نشان می‌دهد، تنها خسارات محدودی وارد شده و لازم است مردم عزیز ضمن حفظ آرامش از دل دادن به شایعات دوری کنند و اخبار را تنها از رسانه‌های رسمی و بیانیه‌های نیروی پدافند دنبال کنند.

وی با تاکید بر اینکه ایران کشور قدرتمند و مقتدری است و با شیطنت‌های این‌چنین دچار مساله نخواهد شد، اظهار داشت: هم‌اکنون کشور در وضعیت عادی قرار دارد و حتی پروازها از ساعت ۹ صبح به روال عادی خود بازگشته است.

مهاجرانی ضمن تقدیر از اقتدار و هوشیاری نیروی پدافند هوایی کشورمان، افزود: باید به قدرت و اقتدار جوانان این مرز و بوم آفرین گفت که با اقدامات خود غرور ملی ایرانیان را احیا کردند.

عارف: اقتدار ایران، دشمنان مام میهن را زبون و خوار می‌کند

معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی نوشت: اقتدار ایران، دشمنان مام میهن را زبون و خوار می‌کند.

واکنش مسئولان کشور به هجوم رژیم صهیونیستی به نقاطی از مراکز نظامی کشورمان
 

«محمدرضا عارف» صبح شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳ در واکنش به هجوم رژیم صهیونیستی به نقاطی از مراکز نظامی کشورمان، با انتشار پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اقتدار ایران، دشمنان مام میهن را زبون و خوار می‌کند.

واکنش سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس

ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در دقایق ابتدایی شنیده شدت صداهایی شبیه انفجار در تهران در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دقایقی قبل از طریق فرودگاه مهرآباد وارد تهران شدم و از تعدادی از خیابان‌ها عبور کردم، هیچ چیز غیرعادی مشاهده نکردم.

دشمن صهیونیستی مثل پولِ خُرد است فقط سروصدا دارد اما ارزش و تاثیری ندارد. آنها ضعیف‌تر از آن هستند که به ایران بزرگ آسیب جدی بزنند.»

رژیم صهیونیستی بداند ایران در زمینه نظامی از او برتر است

هم‌چنین علی اصغر نخعی‌راد، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی درباره عملیات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران عنوان کرد:‌ همان طور که پیش بینی می‌کردیم تهدیدات رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن نقاط حساس و تاثیرگذار کشورمان دروغی بیش نبود. در حقیقت حمله ناموفق و محدود این رژیم نشان داد که جرأت انجام یک کار اساسی را ندارد.

رضوانی: دفاع موفق پدافندهوایی صلابت نیروهای مسلح را نشان داد

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با اشاره به عملیات موفق پدافندهای ایران، گفت: دفاع موفق پدافندهوایی بار دیگر اقتدار و صلابت نیروهای مسلح را نشان داد.

غلامحسین رضوانی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری ، گفت: دفاع موفق پدافند هوایی بار دیگر اقتدار و  اصلابت نیروهای مسلح را نشان داد.

وی افزود: نیروهای مسلح با بهره‌مندی از خون شهدای اخیر علی الخصوص شهیدنصرالله وسنوار به خوبی و باکمال بصیرت وقدرت با آمریکای آمر و رژیم صهیونیستی عامل مقابله کردند و برگ زرین دیگری  از پیروزی‌های اسلام بر کفر جهانی را رو کردند.

رضوانی تاکید کرد:کسانی که از تاریخ و نحوه تشکیل رژیم غاصب شرور دست پرورده انگلیس وآمریکا  اطلاعاتی ولو خیلی مختصر دارندمی‌دانند که موجودیت این رژیم در توسعه واستمرار تجاوز وکشتار وجنایت است.

 وی افزود: اما محدودیت رژیم جعلی  اشغالگر در دو چیز است اولاً جنگ‌ها باید کوتاه مدت باشدو ثانیاً باید در هر جنگی  ولو حداقل در روایت پیروز شود.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: در واقع رژیم صهیونیستی بعد از شکست‌های پیاپی و طولانی شدن جنگ بخصوص در غزه ولبنان درحال احتضار است.

وی افزود:  اماچون این شکست پیامدهای عظیم منطقه ای وبین المللی در پی دارد به‌وسیله تروریسم جهانی حمایت وپشتیبانی همه جانبه می‌شود و با تنفس مصنوعی فعلا دوران احتضار طولانی شده است.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت:  در این راستا در جهت خواست همیشگی این حمله با دستور وتمهیدات آمریکا به مرحله فعلی رسیده است.

جابری انصاری: اضطراب در چهره سردمداران رژیم صهیونیستی به هنگام صدور دستور تجاوز به ایران موج می زند

مدیر عامل خبرگزاری جمهوری اسلامی نوشت: در حالی که برخی رسانه های خارجی مدعی شده اند مردم ایران از اقدامات رژیم اشغالگر مضطرب شده اند، اما تصاویر نشان میدهد اضطراب در چهره سردمداران رژیم صهیونیستی به هنگام صدور دستور تجاوز به ایران موج میزند.

واکنش مسئولان کشور به هجوم رژیم صهیونیستی به نقاطی از مراکز نظامی کشورمان

حسین جابری انصاری روز شنبه در صفحه شخصی خود در شبکه ایکس نوشت: در حالی که برخی رسانه های خارجی مدعی شده اند مردم ایران از اقدامات بامداد امروز رژیم اشغالگر و متجاوز صهیونیستی برای هدف گیری نقاطی در ایران مضطرب شده اند، تصویرها از واقعیت دیگری خبر میدهد، اضطراب در چهره سردمداران رژیم صهیونیستی به هنگام صدور دستور تجاوز به ایران موج میزند.

مراقب بازی رسانه‌ای رژیم صهیونیستی باشیم

علی احمدی‌نیا  سرپرست امور اطلاع رسانی دولت هم نوشت: مراقب بازی رسانه‌ای رژیم صهیونیستی باشیم و با انتشار شایعات در پازل آن‌ها بازی نکنیم. ایران عزیزمان پاینده و سربلند است به کوری چشم بدخواهان.

با دم شیر بازی کردید

حسام‌الدن آشنا هم نوشت: با دم شیر بازی کردید.اینجا نه فلسطین است. نه لبنان است. نه عراق است. نه افغانستان است. اینجا ایران است.

موفقیت دیپلماتیک برای واشنگتن

صادق زیباکلام اما اعتقاد خود درباره آن‌چه اتفاق افتاده است را این‌گونه منتشر کرد: حمله هوایی سحرگاه امروز اسرائیل به ایران، بیشتر موفقیت دیپلماتیک برای واشنگتن بود که توانست نتانیاهو را وادار نماید تا حمله را بسیار محدود سازد تا ایران مجبور به تلافی نشود

تعدی رژیم صهیونیستی حکایت از ترس دارد

محسن رضایی فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به اقدام اخیر رژیم اسرائیل نوشت: تعدی رژیم صهیونیستی به ایران بیش از آن که قدرت‌نمایی باشد، حکایت از ترس و فرار آن‌ها داشت‌.

شکست حمله رژیم جعلی

شهاب‌الدین طباطبایی عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت هم نوشت: «شبه‌حمله رژیم‌ جعلی با سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور شکست خورد. روایت‌های جعلی تروریست‌ها هم با یکپارچگی داخلی دفع شد. خلاصه خبرها تا این ساعت: دلار ریخت، بورس سبز شد...»

اقدام شب گذشته رژیم صهیونیستی صرفا یک حرکت تاکتیکی برای اعاده حیثیت بود

محمدعلی وکیلی عضو هیات رئیسه مجلس دهم، ا اشاره به اقتدار پدافند هوایی کشور در مقابله با اقدام تنش زای شب گذشته رژیم صهیونیستی، بیان کرد: از قبل نیز مشخص بود که این حمله فاقد شاخص‌های عملیاتی خواهد بود و صرفا یک حرکت تاکتیکی برای اعاده حیثیت این رژیم بود. به عبارت دیگر حمله کوچک با سر و صدای بزرگ بود. رژیم صهیونیستی این استراتژی را پیش گرفت. واکنشی که پدافند هوایی ما داشت نیز نشان داد که خوشبختانه ما از آمادگی لازم برخوردار هستیم.

رژیم صهیونیستی بداند ایران در زمینه نظامی از او برتر است

هم‌چنین علی اصغر نخعی‌راد، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی درباره عملیات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران عنوان کرد:‌ همان طور که پیش بینی می‌کردیم تهدیدات رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن نقاط حساس و تاثیرگذار کشورمان دروغی بیش نبود. در حقیقت حمله ناموفق و محدود این رژیم نشان داد که جرأت انجام یک کار اساسی را ندارد.

ریزپرنده‌هایی که با اقتدار پدافند هوایی ساقط شدند

حسین نوش‌آبادی عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: اقدام شب گذشته رژیم صهیونیستی یک حرکت مذبوحانه بود که بخش مهمی از ریزپرنده‌های آنان توسط پدافند هوایی مقتدر کشور ساقط شد.

وی با اشاره به اقتدار پدافند هوایی کشور در مواجهه با اقدام تنش زای شب گذشته رژیم صهیونیستی، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای شکل گیری انقلاب موضع خود را نسبت به رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان یک رژیم نامشروع و جعلی اعلام کرد. حمایت خود را از مردم فلسطین در طول ۴۰  سال گذشته نشان دادیم؛ بنابراین حمایت از جریان مقاومت و فلسطین و مبارزه و مخالفت با رژیم غاصب صهیونیستی نیز جزو اصول ثابت جمهوری اسلامی ایران است. ما هیچ گاه اسرائیل را یک کشور مشروع نمی دانیم، بلکه یک رژیم غاصب و جعلی است.

طبق این گزارش قرارگاه پدافند هوایی کشور صبح شنبه؛ ۵ آبان ۱۴۰۳ با صدور اطلاعیه‌ای درباره دلایل فعال شدن پدافندها ر سحرگاه امروز در برخی از شهرها اعلام کرد: باوجود هشدارهای قبلی مسئولین جمهوری اسلامی به رژیم جنایتکار و غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی بامداد امروز در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داده که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده که ابعاد این حادثه در دست بررسی است.

در این راستا ضمن دعوت از مردم به حفظ همبستگی و آرامش درخواست شد که اخبار مربوط به این حوادث را از طریق رسانه ملی دنبال کرده و به شایعات رسانه‌های دشمن توجه نکنند.

 


نورنیوز