شناسهٔ خبر: 6933610 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

باد شدید و گرد و خاک در هفت استان کشور

مدیر پیش‌بینی هواشناسی گفت: طی امروز و فردا در سواحل دریای خزر آسمانی ابری همراه با بارش باران و وزش باد پیش‌‌بینی می‌‌شود/ امروز سواحل دریای خزر مواج است/ بیشینه دمای تهران فردا به ۳۳ درجه می‌رسد

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم»، براساس آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی طی امروز و فردا در سواحل دریای خزر آسمانی ابری همراه با بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش بینی می شود که شدت بارشها امروز بروی استان گلستان است. طی همین مدت دربعدازظهر و اوایل شب در شمال شرق، ارتفاعات البرز و با شدت کمتر در ارتفاعات زاگرس مرکزی افزایش ابر، رگبار، رعدوبرق و وزش باد رخ خواهد داد.

وی افزود: شایان ذکر است در روز سه شنبه بارشها بصورت پراکنده در سواحل دریای خزر ادامه خواهد داشت. سه روز آینده در برخی نواحی شرق وجنوب شرق کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد که در منطقه زابل گاهی با توفان گرد و خاک همراه خواهد بود. همچنین طی روزهای یکشنبه و دوشنبه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب وزش باد و گرد و خاک در استانهای قم، مرکزی، اصفهان، جنوب سمنان، جنوب تهران و البرز دور از انتظار نیست.