سرپرست سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر اینکه یکی از آسیبهای اجتماعی مهم در جامعه طلاق و عوارض ناشی از آن است گفت: سازمان بهزیستی با مداخله موثر در بحران طلاق میتواند در پیشگیری از آسیبهای منبعث از طلاق از جمله مشکلات مربوط به زنان سرپرست خانوار، کودکان بی سرپرست، اعتیاد، و بیکاری موثر باشد.
به گزارش ایسنا، دکتر سید جواد حسینی سرپرست سازمان بهزیستی کشور در دیدار با مدیران حوزه توانمندسازی و مشارکتهای مردمی ضمن اشاره بر ضرورت توسعه ظرفیتهای اجتماعی و توانمندسازی جامعه هدف، اتخاذ رویکردها و سیاستهای ارتقایی رفاه اجتماعی دانش آموزان و دانشجویان تحت پوشش در جهت تغییر رویکرد از حمایتی به رویکرد نیروی مولد، توانمند، مستقل و دارای پایداری و اثربخشی در جریان زندگی روزانه را حائز اهمیت و از اولویتهای اساسی این حوزه برشمرد.
سرپرست سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر اینکه یکی از آسیبهای اجتماعی مهم در جامعه طلاق و عوارض ناشی از آن است یادآور شد: سازمان بهزیستی با مداخله موثر در بحران طلاق میتواند در پیشگیری از آسیبهای منبعث از طلاق از جمله مشکلات مربوط به زنان سرپرست خانوار، کودکان بی سرپرست، اعتیاد، و بیکاری موثر باشد.
وی با اشاره به ارزشمند بودن بیمههای عشایری و روستایی، گفت: پوشش بیمه روستایی برای جامعه هدف باید به صورت جامع و فراگیر باشد بطوریکه همه روستاییان و عشایر جامعه هدف بهزیستی تحت پوشش بیمه باشند.
حسینی با بیان اینکه خداوند در وجود هر انسانی استعدادی قرارداده است گفت: هیچ انسان بدون استعدادی وجود ندارد و طرح استعدادیابی مبتنی بر تفاوتهای فردی با مبناهای علمی که طرح بسیار خوبی برای گروههای مختلف جامعه هدف است، می تواند بسترساز اشتغال و مهارت آموزی این عزیزان باشد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، سرپرست سازمان بهزیستی کشور رصد اجتماعی، مناسب سازی، نابرابری اجتماعی را از دغدغههای وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی برشمرد و با اشاره به اینکه توانمند سازی فرصت ایجاد می کند گفت: ما در سازمان بهزیستی می بایست با اتکا به نیروی متخصص و طرحهای علمی و اجتماعی زمینه سازی و فرصت آفرینی را برای جامعه تحت پوشش این سازمان ایجاد کنیم و در این حوزه سازمان فنی و حرفهای و موسسات تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان اصلیترین کمک کننده سازمان هستند.
نظرات کاربران