شناسهٔ خبر: 69156412 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

موافقت واشنگتن با استقرار سامانه ضدموشکی در اراضی اشغالی

صاحب‌خبر -

شفقنا- یک مسئول در پنتاگون اعلام کرد که واشنگتن با استقرار سامانه ضدموشکی تاد در اسرائیل موافقت کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، به نقل از آرتی، پنتاگون اعلام کرد: ما آتشبارهای پدافند هوایی را به مناطقی با ارتفاع بالا ارسال خواهیم کرد. ما همچنین یک کادری که راه اندازی این پدافندها به آن محول می‌شود، به اسرائیل اعزام می‌کنیم.

پنتاگون تصریح کرد: استقرار سامانه ضد موشکی با هدف تقویت پدافند هوایی اسرائیل است.

رسانه آمریکایی وال‌استریت ژورنال امروز (یکشنبه) به نقل از مقامات این کشور گزارش داد ایالات متحده قصد دارد برای تقویت قوای دفاعی متحد اصلی خود در غرب آسیا، سامانه پدافند موشکی «تاد» را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهد و نظامیان آمریکایی هم برای کار با این سامانه به اراضی اشغالی می‌روند.

به گزارش روزنامه وال‌استریت ژورنال، استقرار سامانه پدافند موشکی تاد که یک سامانه زمین‌به‌هوا برای مقابله با موشک‌های بالستیک است، به همراه استقرار نظامیان آمریکایی در اراضی اشغالی صورت پذیرفته و نشان‌دهنده گامی بزرگ از سوی آمریکا در حمایت از رژیم اشغالگر صهیونیستی است.

رسانه آمریکایی با اشاره به هماهنگی رژیم صهیونیستی و واشنگتن درباره واکنش تل‌آویو به حمله موشکی اخیر ایران و همچنین با طرح این ادعا که کاخ سفید از صهیونیست‌ها خواسته مراکز نفتی و هسته‌ای ایران را از اهداف خود حذف کنند، گزارش داد استقرار سامانه تاد برای حفاظت از رژیم اشغالگر در برابر پاسخ احتمالی ایران به این حمله فرضی رژیم صهیونیستی است.

وال‌استریت ژورنال اعلام کرد که تاریخ انتقال این سامانه‌ها به اراضی اشغالی مشخص نیست، اما چند منبع آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، به این روزنامه گفتند در اقدامی کم‌سابقه، ۱۰۰ نیروی نظامی آمریکایی برای کار با سامانه پدافندی تاد به فلسطین اشغالی اعزام خواهند شد.

کاخ سفید تا لحظه انتشار این گزارش به درخواست وال‌استریت ژورنال برای اظهارنظر درباره این خبر پاسخی نداده است.

گزارش وال‌استریت ژورنال در حالی منتشر شد که ساعاتی پیش سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در پاسخ به پرسشی پیرامون ارسال این سامانه پدافندی به رژیم صهیونیستی گفته بود: «پنتاگون هنوز تصمیمی در این باره نگرفته است.»

متن خبر در آرتی