شناسهٔ خبر: 69106122 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

در حمله رژیم اسرائیل به پایگاه نیروهای یونیفل؛

ایتالیا سفیر اسرائیل را احضار کرد/ اسپانیا حمله را محکوم کرد

نیروهای اسرائیلی طی 24 ساعت گذشته در سه حادثه جداگانه در جنوب لبنان به پایگاه‌های نیروهای یونیفل شلیک کردند.بعد از حمله ایتالیا سفیر رژیم صهیونیستی را احضار و اسپانیا این حمله را محکوم کرد . از سوی دیگر سخنگوی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل ورود نیروهای اسرائیل به جنوب لبنان را نقض قعطنامه 1701 سازمان ملل دانستند.

صاحب‌خبر -

نورنیوز-گروه بین الملل: یک منبع در سازمان ملل نیز در گفت‌گو با شبکه خبری الجزیره اعلام کرد: نیروهای اسرائیلی طی ۲۴ ساعت گذشته در سه حادثه جداگانه در جنوب لبنان به پایگاه‌های نیروهای یونیفل شلیک کردند.

سخنگوی یونیفیل: ورود «اسرائیل» به جنوب لبنان نقض قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل است

سخنگوی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل با بیان اینکه حمله اسرائیل به مقرهای یونیفیل در جنوب لبنان عمدی بوده است، گفت: ورود اسرائیل به جنوب لبنان نقض حاکمیت این کشور و قطعنامه۱۷۰۱ سازمان ملل است.

به گزارش الجزیره، سخنگوی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در لبنان (یونیفل) در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی به مقر این نیروها در جنوب لبنان گفت: نیروهای یونیفل در معرض حملات نظامیان اسرائیلی قرار گرفتند که بر اثر آن دو نفر از نظامیان ما زخمی شدند.

«آن دریا تننتی» سخنگوی یونیفل در ادامه مصاحبه با الجزیره افزود: به احتمال زیاد حملات اسرائیل به مقرهای یونیفل عمدی بوده است. نیروهای ما برای حفظ ثبات در لبنان حضور دارند و ما با وجود تمام مشکلاتی که با آن مواجهیم، به انجام هر چه در توان داریم، پایبندیم.

وی تصریح کرد: ما تصمیم گرفته‌ایم در مقرها و مواضع خود بمانیم مگر اینکه شورای امنیت تصمیم دیگری اتخاذ کند.

سخنگوی یونیفیل تأکید کرد: ورود اسرائیل به جنوب لبنان نقض حاکمیت این کشور و قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل است. اوضاع کنونی در مرز لبنان و اسرائیل نیازمند رایزنی در قالب سازمان ملل است. اسپانیا حمله رژیم صهیونیستی به نیروهای یونیفل در لبنان را محکوم کرد

اسپانیا حمله رژیم صهیونیستی به نیروهای یونیفل در لبنان را محکوم کرد

دولت اسپانیا به شدت حملات رژیم صهیونیستی به مقر نیروهای یونیفل که به باعث زخمی شدن ۲ نفر شده را به شدت محکوم کرد.

دولت اسپانیا با انتقاد از حملات رژیم صهیونیستی، از طرفین درگیری خواست به نیروهای یونیفل احترام بگذارند و تاکید داشت که امنیت آن‌ها باید تضمین شود.

مادرید تاکید کرد حملات به نیروهای حافظ صلح نقض جدی حقوق بین‌الملل بشردوستانه و قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل است.

ایتالیا سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

در پی حمله ارتش رژیم صهیونیستی به نیروهای یونیفل در جنوب لبنان و زخمی‌ شدن آن‌ها، ایتالیا سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

یک مقام دولتی علت احضار شدن سفیر رژیم صهیونیستی را حمله تانک‌های رژیم صهیونیستی به گروهی‌ از سربازان نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) اعلام کرد.

خبرگزاری فرانسه عصر پنجشنبه به نقل از این منبع نوشت: «حدود ۱۰ هزار نیروی حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان حضور دارند. شلیک تانک اسرائیلی علیه موقعیت این نیروها، ۲ زخمی برجا گذاشته است.»

وزارت دفاع فرانسه نیز در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به نیروهای یونیفل اعلام کرد که پاریس و رم خواستار تشکیل جلسه‌ای بین کشورهای اروپایی کمک کننده به نیروهای یونیفل شده‌اند.

این تحولات درحالی است که پیشتر نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) امروز پنج‌شنبه اعلام کرد که پایگاه آن واقع در الناقوره و پایگاه‌های مجاور آن بارها هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.

هشدار رژیم صهیونیستی به یونیفل جهت جابه‌جایی

«دنی دانون» سخنگوی رژیم صهیونیستی در سازمان ملل روز پنج‌شنبه به یونیفل هشدار داد که برای ایمن ماندن باید پنج کیلومتر بیشتر به شمال لبنان بروند.

 دانون در بیانیه‌ای که به دست اسپوتنیک رسیده آورده که این رژیم با حزب‌الله لبنان در جنگ است و به یونیفل توصیه می‌کند که برای در امان ماندن از خطرات پنج کیلومتر به شمال برود.

سفیر رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شده است که این رژیم خواهان ماندن در لبنان نیست و تنها برای دور کردن حزب‌الله از مرزهای شمالی به این کشور رفته است.