به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مجتبی حسینی شامگاه یکشنبه در دیدار اعضای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی همدان با استاندار، اظهار داشت: نیاز امروز ما در استان فراهم کردن شرایط و زیرساخت درست برای افزایش تولید و سرمایهگذاری در راستای ارتقا معیشت و همچنین توجه به اشتغال و ایجاد شغلهای جدید است.
اتاق بازرگانی پل ارتباط دولت با بخش خصوصی است
وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی همدان پل ارتباطی بین دولت و بخش خصوصی است که نقش فعالی در مهیا کردن شرایط سرمایهگذاری و به دنبال آن توسعه استان دارد، بیان کرد: دولت براساس اصل 44 قانون اساسی اجازه سرمایهگذاری ندارد، بنابراین اثرگذارترین گروه در توسعه اقتصادی بخش خصوصی و اتاقهای بازرگانی هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه اتاق بازرگانی ارتباطات بین المللی بسیاری دارد که نیاز است تا از این امتیاز در توسعه روابط تجاری و دیپلماتیک اقتصادی همدان استفاده شود، گفت: ظرفیتهای کشاورزی، معدنی، صنعتی و گردشگری همدان عنصر کلیدی تحولهای اقتصادی خواهند بود.
نجات اقتصادی نیازمند ورود سرمایهگذاری به میدان است
حسینی با اشاره به اینکه نجات کشور و اقتصاد نیازمند ورود سرمایه گذاران به میدان است، گفت: انتظار میرود تا رئیس اتاق ایران براساس آمادگیها و شرایط استانها به آنها سرمایهگذار معرفی کند و به طور قطع اجازه داده نمیشود که هیچ سرمایهگذاری از استان همدان ناراضی برگردد.
وی بیان کرد: خوشبختانه فعالیت در حوزه دیپلماسی اقتصادی استان همدان در سالهای اخیر به شکلی پیش رفته است که در حال حاضر حجم سرمایهگذاریهای خارجی در پروژههای مختلف از جمله ماشینهای برقی و غیره مشهود است و باعث شده هم اینک کشورهای زیادی برای توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری علاقهمند به حضور و سرمایهگذاری در همدان شوند امیدواریم این ارتباطات منشا خیر و برکت برای کشور عزیزمان باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در ادامه تاکید کرد: مجموعه اقتصادی استان تاکید بسیار ویژهای در بحث مبادلات بین المللی و شناساندن ظرفیتهای همدان به کشورهای هدف دارد و تاکنون با سفرا، تجار رایزنها، و اتاقهای بازرگانی کشورهای متعددی ارتباط برقرار کرده که دستاوردهای بسیار خوبی نیز به دنبال داشته است.
همدان قطب تولیدات کشاورزی به ویژه گندم است
حسینی با اشاره به اینکه همدان یکی از قطبهای کشاورزی ایران است، افزود: همدان در کنار تولید انبوه محصولاتی چون گندم، کشمش، گیاهان دارویی، محصولات گلخانهای و غیره در حوزه دامپروری و محصولات گوشتی کشور نیز نقش مهمی داشته که میتوان از این پتانسیلهای موجود در جهت توسعه همدان بهرهمندی لازم را به عمل آورد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در ادامه با اشاره به ظرفیت های کم نظیر گردشگری همدان عنوان کرد: مراکز طبیعی و تاریخی دیدنی و منابع طبیعی موجود در کنار ظرفیت گردشگری سلامت با توجه به زیرساخت های بیمارستانی و درمانی، زمینه را برای همکاری و سرمایه گذاری در این حوزه فراهم کرده است.
آمادگی بخش خصوصی برای رونق تولید
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی هم آن نیز در این دیدار با اشاره به اینکه از توانمندی و انگیزه استاندار تازه نفس همدان مطلع و مطمئن هستیم که شاهد استانی شکوفاتر و رو به رشد خواهیم بود، گفت: ما به عنوان نمایندگان بخش خصوصی اعلام میکنیم که بخش خصوصی برای رونق تولید آماده و پا به رکاب است.
رحیم مرتضایی همچنین به ظرفیت مهم شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در توسعه تجارت اشاره کرد و اظهار داشت: وزارت صنعت و معدن و تجارت باید پیگیری بیشتری در این خصوص انجام دهد، قوانینی که در این خصوص وجود دارد اگر بهخوبی و کامل اجرایی شود، بیش از 80 درصد موانع تولید را برطرف خواهد کرد.
وی ادامه داد: در سال گذشته جلسات شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، به صورت مرتب برگزار شده و انتظار داریم این روند ادامه پیدا کند.
رئیس اتاق بازرگانی همدان همچنین خواستار اجرای کامل مصوبات این شورا شد و عنوان کرد: اتاق وظایف خود را انجام خواهد داد و انتظار دارد که دستگاههای اجرایی مربوطه هم از حداکثر توان خود استفاده کنند.
مرتضایی در پایان با تأکید بر اینکه مشکلات باید اساسی برطرف شود تاکید کرد: مدیران استان باید پایکار باشند چون بخش خصوصی با تمام توان آماده اجرای منویات مقام معظم رهبری برای رونق تولید است.
انتهای پیام/
∎
نظر شما