به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج علیرضا رفیع پور؛ مدیرکل دامپزشکی استان البرز بعد از ظهر امروز در جاشیه تور رسانهای که در چند واحد تولیدی در شهرستان نظرآباد به مناسبت هفته دامپزشکی برگزار شد، گفت: ذرت در حوزه دامپزشکی نقش اصلی تولید خوراک دام و طیور آبزیان را دارد.
وی با بیان اینکه بیش از 80 درصد تامین خوراک دام و طیور آبزیان با یک نهاده به نام ذرت است، گفت: در حوزه انسانی نیز ذرت بعد از برنج و گندم رتبه سوم غذای انسان را تشکیل میدهد.
رفیعی پور با توجه به اینکه در چند دهه گذشته در حوزه غذای دام و غذای انسان کشور دارای وابستگی بود اما در حال حاضر به رتبه یک تولید خوراک دام و طیور آبزیان دست پیدا کردهایم، بیان کرد: ذرت یکی از مهمترین محصولات در رژیم غذایی انسان محسوب میشود.
وی گفت: ذرت یکی از کاربردی ترین محصول کشاورزی جهان بوده و چند منظوره است، از این رو بسیاری از محصولات غذایی که از ذرت گرفته میشود در محصولات عذایی استفاده میشود.
مدیرکل دامپرشکی استان البرز عنوان کرد: ذرت یک نهاده حیاتی در تولید گوشت، مرغ و تخممرغ نقش مهمی ایفا میکند و مسئولیت دامپزشکی در نظارت بر کیفیت و سلامت این محصول بسیار سنگین است.
وی با بیان اینکه ذرتهای وارداتی که در صنایع غذایی و خوراک دام استفاده میشوند، تحت نظارت کامل دامپزشکی هستند ، بیان کرد: سلامت ذرت وارداتی بهعنوان یکی از اصلیترین نهادهها در تولید خوراک دام و طیور، بهطور مستقیم بر کیفیت محصولاتی همچون گوشت، مرغ و تخممرغ تأثیرگذار است.
رفیعی پور ادامه داد: مسؤولیت دامپزشکی در کنترل کیفیت نهادههای دامی بسیار حیاتی است و با نظارت درست در این نهاد سلامت آنها تایید و باکیفیت غذایی تاثیر بسزایی دارد.
انتهای پیام/
نظر شما