شناسهٔ خبر: 68958371 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

امنیتی و دفاعی

پزشکیان: با ایران وارد درگیری نشوید/ پیام رهبر انقلاب پس از حمله ایران به اسرائیل

رئیس جمهوری در توئیتی نوشت: بر اساس حقوق مشروع و با هدف صلح و امنیت برای ایران و منطقه، پاسخ قاطع به تجاوزات رژیم صهیونیستی داده شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین، در پی حمله موشکی سپاه پاسداران به اسرائیل، مسعود پزشکیان رئیس جمهوری در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

بر اساس حقوق مشروع و با هدف صلح و امنیت برای ایران و منطقه، پاسخ قاطع به تجاوزات رژیم صهیونیستی داده شد.

این اقدام در دفاع از منافع و اتباع ایرانی بود. نتانیاهو بداند، ایران جنگ طلب نیست اما در برابر هر تهدیدی قاطعانه می ایستد.

این تنها گوشه ای از توان ماست، با ایران وارد درگیر نشوید.

مسعود پزشکیان,رئیس جمهور

رهبر انقلاب: ضربات جبهه مقاومت بر پیکر فرسوده و پوسیده رژیم صهیونیستی شدیدتر و دردناکتر خواهد شد

پیام عبری رهبر انقلاب در فضای مجازی: به یاری خداوند ضربات جبهه مقاومت بر پیکر فرسوده و پوسیده رژیم صهیونیستی شدیدتر و دردناکتر خواهد شد.

مسعود پزشکیان,رئیس جمهور

عراقچی: اقدام ما به پایان رسید/ در صورت اقدام اسرائیل پاسخ ما قوی‌تر خواهد بود

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: غروب امشب ما از حق خود برای دفاع مشروع بر اساس ماده ۵١ منشور استفاده کردیم و منحصرا پایگاه‌های نظامی و امنیتی را، که مسئول نسل‌کشی در غزه و لبنان هستند، هدف قرار دادیم.

وی تاکید کرد: این اقدام بعد از تقریبا دو ماه خویشتن‌داری بسیار زیاد از سوی ما، به منظور فراهم کردن امکان آتش‌بس در غزه، بود.

عراقچی افزود: اقدام ما به پایان رسیده است مگر آن که رژیم اسرائیلی بخواهد واکنش‌های بیشتری را از سوی ما شاهد باشد. در این حالت پاسخ ما قوی‌تر و با قدرت بیشتری خواهد بود.

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: حامیان اسرائیل اکنون مسئولیت بیشتری برای متوقف کردن جنگ افروزان تل‌آویو , به جای دخالت احمقانه دارند.

بیانیه ستاد کل نیرو‌های مسلح

ستادکل نیروهای مسلح درخصوص عملیات وعده صادق ۲ و حمله ایران به اسرائیل بیانیه‌ای صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بِسمِ اللهِ الرَّحمَنِ الرَّحِیم

به دنبال اقدامات نامشروع رژیم صهیونیستی، با ترور مستشاران ایرانی در سوریه، لبنان و با نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در شهادت شهید والامقام محمدرضا زاهدی، شهید بزرگوار اسماعیل هنیه در تهران و پس از آن با ترور رهبران و فرماندهان حزب الله لبنان به ویژه مجاهد کبیر و جان‌برکف جبهه مقاومت، شهید سیّد حسن نصرالله و مستشار دلاور ایرانی سردار سرلشکر پاسدار عباس نیلفروشان، همزمان با قتل و عام مردم مظلوم لبنان و فلسطین به خصوص زنان و کودکان بی‌پناه، حقوق مشروع حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران نادیده گرفته شده و پاسخ مقتضی را ضروری نمود.

رژیم کودک‌کش اسرائیل، غاصب و حامیان بین‌المللی و منطقه‌ای آن، علی‌الخصوص حامی اصلی آن دولت جعلی و بی‌ریشه و آمریکای جنایتکار باید بدانند، ضمن اینکه جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۵ سال گذشته هیچ گاه آغازگر هیچ جنگی نبوده و نخواهد بود لکن در دفاع از حق مشروع خود در مقابل هر تجاوز و تعرّضی با صلابت و قدرت مثال زدنی کوتاه نمی‌آید و هر متجاوز شرور در هر سطحی را از کرده خود پشیمان می‌کند.

ستاد کل نیروهای مسلح ضمن تشکر از اقدام مشروع، شجاعانه و مجاهدانه فرزندان رشید ملّت ایران در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حمایت‌های و پشتیبانی‌های ارتش قهرمان جمهوری اسلامی ایران و وزارت مقتدر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در انتقام و مجازات رژیم کودک‌کش و جلّاد صهیونیستی این عملیات را حق مشروع خود دانسته و هشدار می‌دهد چنانچه آن رژیم متجاوز، اقدام به پاسخ متقابل نماید باید منتظر ویرانی زیرساخت‌های خود به صورت گسترده و فراگیر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین باشد و در صورت دخالت مستقیم کشورهای حامی رژیم از جمله آمریکا در تجاوز و تعرض به ایران اسلامی، همزمان مراکز و منافع آنها نیز در سطح منطقه با هجوم مقتدرانه و پشیمان کننده نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روبرو خواهد شد.

سپاه برای اولین بار رادار سپر دفاع موشکی هدایت کننده موشک‌های آرو ۲ و ۳ را منهدم کرد

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای در پی حمله به رژیم صهیونیستی نوشت: سپاه پاسداران نخستین بار با موشک‌های ابرفراصوت «فتاح» رادار سپر دفاع موشکی هدایت‌کننده موشک‌های ۱مآرو ۲ و ۳» را منهدم کرد.

۳ پایگاه هوایی اصلی رژیم صهیونیستی شامل «نوانیم»، «هاتزرریم» و «تل نوف» نزدیک تل‌آویو هدف قرار گرفت.

پایگاه هوایی نواتیم محل نگهداری جنگنده‌های اف ۳۵ است که هدف موشک‌های سپاه قرار گرفته است.

پایگاه هوایی هاتزرریم محل نگهداری جنگنده‌های اف ۱۵ است که از آنجا برای ترور سیدحسن نصرالله استفاده شد.

سردار وحیدی: اسرائیل پاسخ دهد؛ تل‌آویو را زیر و رو می‌کنیم/ کشور‌های منطقه مراقب باشند

سردار احمد وحیدی فرمانده اسبق نیروی قدس سپاه  با اشاره به عملیات و‌ حمله موفق سپاه به سرزمین‌های اشغالی گفت: پیام ما به همه کشورهای منطقه و‌ خصوصاً کشورهای اسلامی این است که مراقب باشند که در شرایط حساسی هستیم. ما از منطقه، حماس اهل‌سنت و حزب‌الله شیعه در مقابل رژیم صهیونیستی دفاع کرده و می‌کنیم و انتظار داریم همه کشورهای اسلامی با هوشیاری در مسیر درست قرار بگیرند.

وی گفت: ما خواهان صلح و‌ ثبات برای منطقه هستیم و در عین حال با هیچ‌کسی در حوزه امنیت ملی‌مان شوخی نداریم هرکس به دشمن ما کمک کند، او را همراه با دشمن درهم خواهیم کوبید.

فرمانده اسبق نیروی قدس سپاه گفت: وقت آ است تا کشورهای اسلامی مشخص کنند طرف حق هستند یا طرف آمریکا و رژیم صهیونیستی. ما از غزه و لبنان حمایت کرده و‌ خواهیم کرد.

وزیر اسبق دفاع، گفت: رژیم صهیونیستی به هیچ اصولی پایبند نیست؛ بیش از ۴۰ هزار نفر را در غزه و صدها نفر را در لبنان به خاک و‌خون کشید؛ ما امشب می‌توانستیم همانند آنها عمل کنیم و برای کشتن مقامات‌شان ضرباتی بزنیم که حتی در پناهگاه‌ها به درک واصل شوند اما نخواستیم به غیرنظامی‌ها ضربه بزنیم اما رژیم برای ترور شهید نصرالله به چند ساختمان مسکونی حمله و صدها نفر را شهید کرد.

سردار وحیدی گفت: ما بخش غافلگیرکننده‌ی توان نظامی خودمان را استفاده نکردیم اما اگر رژیم صهیونیستی دست از پا خطا کند، از همه توان‌مان و از موشک‌های با قدرت تخریب بالاتر و از پهپادهای بسیار پیشرفته‌ی خود استفاده خواهیم کرد. در این شرایط ممکن است اقتضائات عملیاتی جدیدی طراحی کنیم.

وحیدی با بیان اینکه تمام مراکز نظامی به‌عنوان هدف انتخاب شده‌اند و بر اساس طراحی‌های دقیق  شلیک کردیم، گفت: واقعیت این است که ما امشب می‌توانستیم تل‌آویو و حیفا را زیر و رو کرده و کل این دو شهر را با خاک یکسان کنیم اما این‌ کار را نکردیم چون ملاحظات اخلاقی و انسانی داشتیم اما اگر رژیم خطا کند، ممکن است تصمیم‌مان را تغییر داده و ثابت کنیم که می‌توانیم  فقط در یک شب، تل‌آویو را با خاک یکسان کنیم.

وی گفت: رژیم صهیونیستی حق اشتباه محاسباتی ندارد؛ اگر اشتباه کند، باید مسئولیت زیر و رو شدن تل‌آویو را بپذیرد.