شناسهٔ خبر: 68951264 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شهدای ایران | لینک خبر

تعلیق ۳۰ دانشجوی الزهرا(س) طی دو سال اخیر

رئیس دانشگاه الزهرا(س) با تاکید بر اینکه طی یکی دو سال اخیر فقط ۳۰ دانشجو از ۱۰ هزار دانشجوی این دانشگاه حکم تعلیق دریافت کردند، گفت: دو دانشجو نیز به دلیل ارتباطات خارج از کشور توسط مراجع بالاتر پرونده امنیتی دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش  شهدای ایران : زهرا ناظم بکایی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: ما در دانشگاه الزهرا همواره از دانشجویان و اساتید حمایت می کنیم و علی رغم آنچه که در فضای مجازی اعلام می شود، تعداد دانشجویان تعلیقی در این دانشگاه کم است.

وی در ادامه تصریح کرد: تعداد یک یا دو نفر از دانشجویان دانشگاه الزهرا به دلیل پرونده های امنیتی، تعلیق شده بودند که این حکم ارتباطی به دانشگاه ندارد؛ بلکه مراکز بالاتر به وضعیت این دانشجویان رسیدگی کرده بودند؛ چرا که این افراد ارتباطات خارج از کشور داشتند و بررسی وضعیت آنها در حیطه اختیارات ما نبود.

رییس دانشگاه الزهرا تاکید کرد: ما در این دانشگاه تلاش کردیم تا جایی که امکان دارند دانشجویان به کمیته انضباطی معرفی نشوند به همین جهت دوره های ارشادی برای این افراد برگزار کردیم و با آنها به گفت و گو پرداختیم. بسیاری از دانشجویان در این جلسات با دانشگاه همراه شدند و تعداد کمی بودند که شرایط را همچنان ادامه دادند.

ناظم بکایی با بیان اینکه ما با دانشجویان متخلف از سال گذشته وفاق مورد نظر رییس جمهور و وزیر علوم را داشتیم، گفت: طی یکی دو سال اخیر شاید حدود ۳۰ نفر از دانشجویان دانشگاه الزهرا تعلیق شدند که این آمار نسبت به جمعیت ۱۰ هزار نفری دانشجو آمار قابل توجهی نیست. 

وی تاکید کرد: تمامی دانشجویان تعلیقی پس از اتمام دوره تعلیق به دانشگاه برمی گردند. در ترم جاری دوره تعلیق بسیاری از این دانشجویان به اتمام می رسد.

رییس دانشگاه الزهرا همچنین به حواشی اخیر پیرامون جذب برخی از اعضای هیات علمی دانشگاه اشاره کرد و افزود: این موارد شایعه است و ما خارج از فرایند جذب هیچ جذبی در دانشگاه نداشتیم.

بکایی همچنین به ماجرای قطع همکاری با یکی از اساتید این دانشگاه اشاره و اظهار کرد: این اتفاق در دوره مدیریت ما صورت نگرفت. در واقع این فرد در سال ۹۱ به مدت سه سال در دانشگاه غیبت داشت و طبق قوانین باید اخراج می شد که نشد و بدون اینکه در کلاس حضور داشته باشد از دانشگاه حقوق دریافت کرده است. بر این اساس سال ۹۹ وزارت علوم قطع همکاری وی را ابلاغ می کند که البته اجرایی نمی شود. اما پس از سه سال وزارتخانه به ما ابلاغ کرد باید حکم سال ۹۹ را در خصوص او اجرایی کنیم که من فقط حکم زمین مانده را اجرایی کردم. بنابراین وضعیت او به دوره مدیریت ما ارتباطی نداشت.

وی همچنین در خصوص احتمال بازگشت زهرا موسوی به دانشگاه الزهرا نیز گفت: پرونده او باید در هیات عالی جذب بررسی شود و دانشگاه نمی تواند در این زمینه رای نهایی را بدهد.

*ایسنا

نظر شما