به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، چاپ دوم کتاب «سیدحسن نصرالله؛ انقلابی جنوبی» همزمان با شهادت سید مقاومت از سوی دفتر نشر معارف منتشر شد و در دسترس عموم مردم قرار گرفت.
نویسنده و اندیشمند مصری، دکتر رفعت سید احمد، مدیر مرکز بررسیها و پژوهشهای یافا، در کتاب خود که با عنوان «حسن نصرالله ثائرمن الجنوب» منتشر شده، به زندگینامه مجاهد بزرگ شهید سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان را میپردازد. نویسنده در ادامه به داستان صعود و پیروزی حزبالله و شاخه نظامی آن یعنی مقاومت اسلامی علیه دشمن صهیونیستی، چگونگی آزادسازی جنوب از چنگالهای صهیونیست و مزدوران آن به رهبری ژنرال آنتوان لحد میپردازد.
در این کتاب، داستان عبور لبنان از آتشهای فتنه و جنگ داخلی به سوی فضای اتحاد و یکپارچگی در پناه حزب پیروز، حزبالله، نقل میشود؛ حزبی که در جنگ با اشغالگران که تحت حمایت قدرتمندترین نیروی نظامی جهان بوده و هست، اولویتها را به خوبی آموخت و آموزش داد.
این کتاب به مدارک مرحله بعد از ترور رفیق حریری، و ابعاد توطئههای آمریکایی اسرائیل علیه سوریه و لبنان میپردازد و مُهر تأییدی بر این مطلب است که حزبالله هنوز هم نوک پیکان مبارزه عربی و اسلامی علیه ارکان این توطئههاست.
دکتر رفعت سیداحمد با ارائه تحلیلی دقیق، دیدگاه سید حسن نصرالله را نسبت به فتنه بعد از ترور حریری شرح میدهد و بهانههای مبلغان شکست را بیان میکند؛ سیاستمداران و نویسندگانی که ستون پنجم امت و قهرمانان آن هستند.
این کتاب در سال 94 به همت نشر معارف با ترجمه اسما خواجه وند به چاپ رسید. اثری ارزنده در بیان زندگی مردی انقلابی که از جنوب، جنوب لبنان و جنوب امت عرب برخاست و علیه لشکریان شمال، شمال آمریکا/ اروپا/ اسرائیل قیام کرد: انقلابی معمّم، سید حسن نصرالله.
کتاب از 10 فصل تشکیل شده است. نویسنده در ابتدا نگاهی انداخته است به زندگی سیدحسن نصرالله و حزب او. فصل دوم کتاب به محیط شکلگیری حزبالله اختصاص دارد. نویسنده در ادامه فصل سوم را به «سید حسن نصرالله از دیدگاه معاصرین» اختصاص داده است و در فصلهای بعدی به این موضوعات میپردازد: تحقق آزادسازی به دست حزبالله، نشانههای شهادت هادی حسن نصرالله، فقه پیروزی؛ دلیل پیروزی سید حسن نصرالله، حزب الله و زلزله ترور حریری، روشنفکران تیرانداز، دیدگاه نخبگان مصر درباره سیدحسن نصرالله و حزب او، دیدگاه سید حسن نصرالله از چالشهای جدید و دلایل توطئه علیه سید حسن نصرالله و حزب او.
در بخشی از این کتاب میخوانیم: زمانی که سپاه درندگان به مردم حمله کرد، و مقاومت آنان را ترور خواند و دینشان را خشونتآمیز، مقدسات مردم هتک شد و سرزمینشان اشغال؛ از میان آنان باید یک مرد انقلابی پیدا میشد. مرد انقلابی ما از جنوب بشریت، جنوب اسلام و جنوب عربیت سر برآورد؛ انقلابی معممی که برای مقابله با سپاه شمال اروپا، و آمریکا و اسرائیل قیام کرد و نفخه تاریخ و روح حسین، که در کربلا با خون خود خضاب بست، از انقلابش به مشام میرسید.
کربلا هنوز میان ما و در جهان معاصر ما زنده است. و سید حسن نصرالله، این انقلابی معمم، میبایست بیاید تا فصل تازهای از عزت و کرامت و پیروزی و تن ندادن به خواری در دین و دنیا را رقم بزنند.
انتهای پیام/
∎
نظر شما