عصر ابران _ زردچوبه از جمله ادویه‌هایی است که معمولا در اغلب غذاها استفاده می‌شود. فواید زیادی به خصوص برای استخوان‌ها دارد اما برخی تصور می‌کنند مصرف زیاد آن می‌تواند خیلی پرفایده باشد.
گزارش را اینجا ببینید
ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
کانال عصر ایران در تلگرام
بیشتر بخوانید:
خوردن این غذا سبب کاهش کلسترول می‌شود
سبزی‌ها و میوه‌های موثر در کاهش التهاب را بشناسیم
عضویت در اینستاگرام عصر ایران
۱۵ سال پیش در چنین روزی
این لحظه با حافظ
نظرات کاربران