شناسهٔ خبر: 68854750 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

جنگنده های رژیم صهیونیستی 23 کارگر سوری را در بمباران شهرک «یونین» لبنان به شهادت رساندند

صاحب‌خبر -
جنگنده های رژیم صهیونیستی 23 کارگر سوری را در بمباران شهرک «یونین» لبنان به شهادت رساندند
خبرگزاری آریا - جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در جنایتی دیگر علیه لبنان، شهرک «یونین» را بمباران کردند که بر اثر آن 23 کارگر سوری به شهادت رسیدند.

بنابر گزارش منابع لبنانی، 23 کارگر سوری و از جمله چند کودک در بمباران شهرک «یونین» واقع در البقاع شمالی با حمله جنگنده های رژیم اشغالگر به شهادت رسیدند.
بنابر گزارش العالم، در حملات جنگنده های رژیم صهیونیستی به شهر یونین در شمال بقاع لبنان چندین کودک نیز به شهادت رسیدند.
جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در چند ساعت گذشته در 60 نوبت شهرک‌های لبنانی در البقاع را بمباران کردند.
بنابر این گزارش جنگنده های رژیم صهیونیستی دقایقی پیش به روستاها و شهرک های لبنانی در مناطق التفاحه و نواحی صور، نبطیه، زهرانی و جزین حمله کردند.
وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد: 3 نفر در حملات رژیم صهیونیستی به شهرک عیتا الشعب در جنوب لبنان به شهادت رسیدند.
رژیم صهیونیستی در ادامه حملات جنایتکارانه خود به لبنان صبح امروز بمباران مناطق مختلف لبنان را از سر گرفت، حزب الله نیز در پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی روز گذشته مواضع این رژیم را در شهر صفد و همچنین مقر موساد در تل آویو را هدف گرفت.