شناسهٔ خبر: 68799759 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

محسنی اژه‌ای: جنایت اسرائیلی ها بی‌پاسخ نخواهد ماند (فیلم)

رئیس قوه قضاییه: رئیس جمهور محترم کشورمان در نیویورک با روحیه دینی، انقلابی و صلح‌طلبی که دارد، ندای مظلومان عالم و به خصوص مردم غزه را به گوش جهانیان خواهد رساند. اسرائیلی‌ها امنیت و صلح مردم را به خطر انداخته‌اند. یک موجود وحشی و هار را نمی‌شود رها کرد، باید رگ آن را قطع کرد. حامیان رژیم اسرائیل بدانند دفاع آن‌ها از اسرائیلی‌ها روزی دامن خودشان را خواهد گرفت. وحشی‌گری اسرائیلی‌ها روزی دامن حامیان آن‌ها را خواهد گرفت.

صاحب‌خبر -
ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
کانال عصر ایران در تلگرام
بیشتر بخوانید:
پزشکیان: انسانیت و جوانمردی در دنیا قربانی شده است (فیلم)
رهبر انقلاب: اگر امت اسلامی از قدرت درونی خود استفاده کند اسرائیل از قلب جامعه اسلامی برداشته خواهد شد (فیلم)
پزشکیان: اسرائیل بی‌خود می‌کند ما را بزند؛ بزند ما هم می‌زنیم (فیلم)
تماشاخانه
رفتار غیر انسانی با ۳۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر در ایران / فرار دانش‌آموزان از کلاس و پناه بردن به سایه درختان / شرم‌آور است ... (فیلم)

رفتار غیر انسانی با ۳۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر در ایران / فرار دانش‌آموزان از کلاس و پناه بردن به سایه درختان / شرم‌آور است ... (فیلم)

logo-vid

این جان‌ها بی‌ارزش نیستند / پولی که نه برای امنیت کارگران معدن که برای درآوردن جنازه‌هایشان خرج می‌شود (فیلم)

logo-vid فیلم های دیگر
عضویت در اینستاگرام عصر ایران
۱۵ سال پیش در چنین روزی
این لحظه با حافظ
نظرات کاربران