شناسهٔ خبر: 6878124 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جمهوری‌اسلامی | لینک خبر

ورود هوای خنک به کشور

صاحب‌خبر -

باران و وزش باد و بروز پدیده گرد و خاک 2 پدیده غالب در کشور است. همچنین در 2 روز آینده جریان شمالی و هوای خنک وارد کشور می‌شود، آسمان تهران نیز نیمه‌ابری است.
طی دو روز آینده در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و برخی مناطق هرمزگان در ساعات بعد از ظهر واوایل شب افزایش ابر، رگبار موقتی باران گاهی با رعد وبرق و وزش باد پیش بینی‌می‌شود.
این وضعیت در شمال غرب و ارتفاعات غرب کشور نیز رخ خواهد داد.
از اواسط امروز و طی روز جمعه (فردا) با نفوذ جریان‌های شمالی وهوای خنک، در سواحل دریای خزر ابرناکی، بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و دریای خزر مواج خواهد شد.
امروز در شمال غرب، ارتفاعات غرب، ارتفاعات زاگرس مرکزی وجنوبی زاگرس، ارتفاعات مرکزی و شرقی البرز و استان خراسان شمالی نیز در بعد از افزایش ابر، رگبار موقتی باران گاهی با رعد وبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
روز جمعه در ارتفاعات البرز شرقی، برخی مناطق شمال شرق و ارتفاعات زاگرس مرکزی در بعد از ظهر افزایش ابر، رگبار باران گاهی با رعد و برق و وزش باد رخ خواهد داد.
طی سه روز آینده وزش باد در شرق و جنوب شرق کشور تداوم خواهد داشت که در بعضی ساعات با گرد و خاک همراه خواهد بود.
آسمان تهران کمی ابری است و در ارتفاعات این استان احتمال افزایش ابر و بارش پراکنده گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
شهرکرد با دمای 7 و اهواز با دمای 47 درجه سانتیگراد به ترتیب خنک‌ترین و گرمترین مراکز استان‌های کشور هستند.