شناسهٔ خبر: 68747588 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

آمار جديد وزير بهداشت لبنان از شمار شهدا و زخمي هاي انفجارهاي تروريستي

صاحب‌خبر -
آمار جديد وزير بهداشت لبنان از شمار شهدا و زخمي هاي انفجارهاي تروريستي
خبرگزاری آریا - وزیر بهداشت لبنان امروز (پنجشنبه) آمار جدیدی از شمار شهدا و زخمی‌ها ی انفجارهای تروریستی از سوی رژیم صهیونیستی ناشی از تجهیزات ارتباطی، طی دو روز گذشته در کشورش را اعلام کرد.

چ
فراس الابیض وزیر بهداشت لبنان روز پنجشنبه، اعلام کرد: تعداد شهدا حملات ناشی از انفجار تجهیزات ارتباطی به 32 نفر رسیده و شمار زخمی‌های این انفجارهای تروریستی نیز ما بین 2750 تا 2800 تن گزارش شده که وضعیت سلامتی حدود 300 تن از آنها وخیم است.
به گفته وی "طی نیم ساعت حدود 2750 الی 2800 مجروح به بیمارستان منتقل شد که بیشتر آنها از ناحیه صورت، چشم و دست زخمی شده‌اند، تاکنون برای 460 نفر آنان عمل جراحی چشم انجام شده است.
پیشتر نیز وزیر بهداشت لبنان ضمن استقبال از ارسال اولین کاروان کمک از سوی دولت عراق به بیروت، اعلام کرده بود که نزدیک به 3000 تن در جریان عملیات تروریستی روز سه‌شنبه رژیم صهیونیستی در این کشور زخمی شده‌اند.
وزیر بهداشت لبنان اعلام کرد: تاکنون 20 پزشک و نیروی کادر درمان از عراق وارد فرودگاه بیروت شده‌اند و بیش از 15 تُن نیز کمک‌های بشردوستانه از سوی عراق به لبنان ارسال شده است.
رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه (27 شهریور ماه) در اقدامی جنایتکارانه تعدادی از دستگاه‌های دریافت پیام (پیجر) در لبنان را منفجر کرد. این دستگاه‌ها طبق بیانیه حزب الله لبنان توسط تعدادی از کارگران واحدها و مؤسسات مختلف حزب‌الله مورد استفاده قرار گرفته بود.
پس از انفجارهای روز سه شنبه حزب الله لبنان در بیانیه ای با تاکید بر اینکه جنایت رژیم صهیونیستی عزم نیروهای مقاومت را برای جهاد دوچندان می کند خاطرنشان کرد که رژیم اشغالگر، به خاطر این جنایت تاوان سختی خواهد داد.
خاطرنشان می شود که پس از انفجارهای روز سه شنبه دستگاهای ارتباطی پیجر در لبنان، عصر چهارشنبه (28 شهریور ماه)‌ در موج دوم انفجار دستگاه‌های ارتباطی صدای چندین انفجار در ضاحیه جنوبی بیروت و تعدادی دیگر از مناطق لبنان شنیده شد. در پی انفجار این دستگاه‌ها، داخل تعدادی از آپارتمان‌ها، خودروها و موتورسیکلت‌ها آتش‌سوزی رخ داد.