شناسهٔ خبر: 68715677 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

۹ شهید و ۲۷۵۰ زخمی در انفجارهای لبنان

وزیر بهداشت لبنان از شهادت ۹ نفر و زخمی شدن حدود ۲۷۵۰ نفر در انفجار دستگاه‌های پیجر در این کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری قدس ( قدسنا)‌  به نقل از شبکه الجزیره، «فراس الأبیض» وزیر بهداشت لبنان اعلام کرد که در نتیجه انفجار دستگاه‌های پیجر در چند نقطه این کشور، تاکنون ۹ نفر از جمله یک دختر بچه به شهادت رسیدند.

 

الأبیض افزود که حدود ۲۷۵۰ نفر نیز در این انفجارها زخمی شده‌اند که حال ۲۰۰ نفر از آن‌ها وخیم است و مجروحان در ۱۰۰ بیمارستان در حال درمان هستند.

 

در همین ارتباط «زیاد مکاری» وزیر اطلاع‌رسانی لبنان گفت: دولت لبنان تجاوز وحشیانه اسرائیل را محکوم می‌کند و این نقض حاکمیت لبنان است.

 

وی از سازمان ملل متحد خواست تا به مسئولیت خود در این خصوص عمل کند.

 

وزیر اطلاع‌رسانی لبنان همچنین از تماس با برخی کشورها و سازمان ملل در این خصوص خبر داد.

 

رسانه‌ها عصر امروز سه‌شنبه- ۲۷ شهریور ۱۴۰۳- از منفجر شدن چند دستگاه ارتباطی (پیجر) در چند منطقه لبنان خبر دادند.

 

در همین ارتباط خبرگزاری آمریکایی آسوشپتدپرس در خصوص علت این انفجارها نوشت: پیجرهای جدیدی که همراه اعضای حزب الله بوده دارای باتری های لیتیومی بودند که ظاهرا منفجر شده اند.

 

وال استریت ژورنال نیز به نقل از منابع آگاه گزارش داد: دستگاه‌های ارتباطی هدف قرار گرفته در لبنان بخشی از محموله جدیدی بود که حزب‌الله اخیرا دریافت کرده است.

 

این رسانه آمریکایی به نقل از منابع نزدیک به حزب‌الله گزارش داد: برخی افراد احساس کردند دستگاه ها داغ شده و قبل از انفجار از شر آنها خلاص شدند.

 

انتهای پیام/ع.غ