شناسهٔ خبر: 6871474 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: پرس تی‌وی | لینک خبر

داعش مسئولیت انفجار در عربستان را پذیرفت

صاحب‌خبر -

گروه تروریستی داعش مسئولیت انفجار مرگبار در مسجدی در استان عسیر عربستان سعودی را بر عهده گرفت. 

داعش با انتشار بیانه‌ای بر روی سایت‌های اجتماعی اعلام کرد یکی از عناصر آن  با نام «ابو سنان النجدی» که یک کمربند انفجاری با خود حمل می‌کرده است، با عبور از نیروهای امنیتی خود را در میان صف نمازگزان منفجر کرده است. 

به گزارش اسوشیتدپرس به نقل از مقامات وزارت کشور عربستان، در حملۀ یک عامل بمب‌گذار به مسجدی در جنوب غرب این کشور دست‌کم 15 تن کشته شدند.

این حمله از مرگبارترین حملات هفته‌های اخیر در عربستان بوده است.

براساس بیانیۀ وزارت کشور عربستان، این حادثه 13 کشته بر جا گذاشت که 10 تن از آنان نیروهای امنیتی بوده‌اند.

مقامات امنیتی بعداً مرگ 2 تن دیگر از کارکنان خود را تایید کردند و این موضوع شمار قربانیان را به 15 نفر رساند.

پیشتر، شبکه الاخباریه عربستان شمار تلفات این حمله را 17 تن اعلام کرده بود.

سرگرد منصور الترکی، سخنگوی وزارت کشور عربستان پس از این حادثه گفت که یافته‌ها بیان‌گر آن هستند که یک عامل بمب‌گذار با استفاده از کمربند انفجاری این حادثه را رقم زده است.

یک مقام وزارت کشور سعودی نیز گفت این حمله نیروهای امنیتی را حین اقامۀ نماز هدف قرار داد. 

براساس گزارش اسوشیتدپرس، مقامات عربستانی که نخواستند نامشان ذکر شود، مجاز به گفت‌وگو با رسانه‌ها نبودند.

به گزارش رسانه‌های دولتی عربستان، این مسجد متعلق به ستاد بحران وزارت کشور در ابهاء مرکز استان عسیر است.

در تصاویری که در پی این حمله از تلویزیون دولتی عربستان پخش شد وارد آمدن خسارت و لکه‌های خون بر روی دیوار و سقف مسجد مشهود است.

در میان حملات تروریستی داعش در عربستان که از سال گذشته آغاز شد، حادثۀ امروز مرگبارترین حمله علیه نیروهای امنیتی سعودی محسوب می‌شود. 

گزارش‌ها حاکی از آن است که در پی انتشار خبر وقوع این حادثه، محمد بن نایف، وزیر کشور و ولیعهد عربستان، سفر خود را به مصر کوتاه کرد. وی قرار بود در مراسم افتتاح تعریض کانال سوئز شرکت کند.

اوایل خردادماه در حملۀ یک عامل بمب‌گذار به یک مسجد شیعیان در شهرک القدیح در منطقۀ قطیف در الشرقیه عربستان، 21 نفر کشته و ده‌ها تن زخمی شدند.

این حادثه مرگبارترین حمله در یک دهۀ اخیر در عربستان به شمار می‌رفت. یک هفته پیش از آن نیز در حمله به یک مسجد دیگر شیعیان 4 تن کشته شدند.

گروه تروریستی و تکفیری داعش که اخیرا در عربستان ظهور یافته‌اند مسئولیت هر دوی این حملات را بر عهده گرفت.

همچنین در ماه نوامبر گذشته، در پی حمله یک مهاجم مسلح به مسجدی در شهرک الاحساء در شرق عربستان هشت تن کشته شدند.

دولت عربستان ماه گذشته اعلام کرد که بیش از 400 مظنون به دست داشتن در حملات تروریستی را دستگیر کرده است.