شناسهٔ خبر: 68712325 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

واکنش علی سرتیپی به حواشی سحر دولتشاهی: رقصی وجود ندارد و فقط ادا در آوردن است

علی سرتیپی تهیه‌کننده سینما درباره حواشی پیش آمده برای سحر دولتشاهی به خاطر یکی از سکانس‌های سریال داریوش توضیح داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش  سینما اعتماد علی سرتیپی تهیه‌کننده سینما در نهمین قسمت برنامه «سی‌وپنج میلیمتری» در گفت‌و‌گو با فریدون جیرانی درباره حواشی پیش آمده برای سریالی با بازی سحر دولتشاهی گفت: ما هم نمی‌دانیم که داستان چیست، به ما اطلاع دادند که مشکلی به وجود آمده است، در صورتی که نه ساترا با این سریال مشکل داشت و نه ما هیچ مشکلی داشتیم. هیچ صحبتی با ما نشده بود و خودمان در فضای مجازی و در اخبار شنیدیم که مشکلی پیش آمده چراکه در سکانس مربوطه رقصی وجود ندارد و فقط ادا در آوردن است. صحبت‌هایی شده و حرف‌هایی زده‌ایم که ان‌شاءالله مشکل حل شود.

فریدون جیرانی نیز درباره این موضوع گفت: من هم چیز خاصی ندیدم و یک ادا در آوردن بود که اگر ادا در آوردن در ایران به رقص تبدیل شده، واقعاً دیگر نمی‌شود حرفی زد.

سرتیپی تصریح کرد: این اخبار باعث می‌شود که یک سری رسانه‌های بیگانه از موضوع سوءاستفاده کنند.

جیرانی تأکید کرد: می‌شود کاری کرد که این خبر منتشر نشود، با شما حرف بزنند و ارتباط برقرار کنند. من نمی‌دانم چرا این اخبار بیرون می‌آید، کاش به جای جنجال برقرار کردن، ارتباط برقرار کنید.