شناسهٔ خبر: 68673146 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

خشم نتانیاهو از حمله موشکی یمن به تل‌آویو

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به حمله موشکی نیروهای مسلح یمن به تل آویو گفت انصارالله یمن بهای سنگینی خواهد داد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از الجزیره، بنیامین نتانیاهو،گفت: حوثی ها(انصارالله یمن) بدانند بهای سنگینی بابت هرگونه تلاش برای آسیب رساندن به ما پرداخت خواهند کرد.

 

نتانیاهو  افزود: وضعیت کنونی شمال اسرائیل اینگونه نخواهد ماند و برای بازگرداندن صهیونیست های ساکن این منطقه به خانه هایشان هرکاری لازم باشد انجام خواهند داد و به کمتر از این امر راضی نخواهند شد.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین گفت: ما در چند جبهه متعدد در حال جنگ با «محور شرارات ایران» هستیم؛ محوری که به دنبال نابودی ما است.

 

منابع خبری صبح امروز از اصابت یک فروند موشک به نزدیکی تل آویو و وقوع آتش‌سوزی پس از آن خبر دادند. «یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه ای اعلام کرد عملیات امروز علیه تل آویو با موشک بالستیک فراصوتی جدید انجام شد، این موشک به هدف خود رسید و سامانه های دفاعی دشمن در رهگیری و مقابله با آن شکست خوردند.

 

 

انتهای پیام/ع.خ/26