به گزارش شبکه شرق، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آمار مشخصی از اساتید اخراجی نداریم اما شکایاتی دست ما رسیده؛ باید بررسی شود.
حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه اجلاس روسای دانشگاهها در جمع خبرنگاران گفت: صرف اینکه یک رئیس دانشگاهی در گذشته منصوب شده این دلیل کافی برای برکناری او نیست.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: ما بنا را بر این داریم که از گذشته از تجارب گذشته و مدیران گذشته استفاده بکنیم؛ ولیکن به هر حال دولت تغییر کرده و شعار اساسی آقای دکتر پزشکیان وفاق ملی هست؛ بنابراین یکی از معیارهای ما برای تداوم همکاری با مدیران فعلی یا برای انتخاب مدیران آینده مدیری است که بیشترین قدرت توافقسازی را داشته باشد یعنی بتواند در دانشگاه فراگیرتر از بقیه باشد و بتواند با تنوع سلایق و عقاید و تکثر روشها سازگار باشه و بیشترینها را در بر بگیرد؛ این معیار ما برای تداوم همکاری یا تغییر است.
سیمایی صراف اضافه کرد: عجلهای برای تغییر نداریم البته در دوره گذشته من یک آماری گرفتم در شش ماهه اول کار دولت، ۸۰ رئیس دانشگاه و پژوهشگاه تغییر کردند ولی من الان هیچ برآوردی ندارم که با چه تعدادی و با چه سرعتی این تغییرات صورت خواهد گرفت.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: طبق گزارشاتی که ما داریم چیزی حدود ۱۲ هزار پروژه الان بین دانشگاه و صنعت منعقد شده، اما کافی نیست. ما انتظار داریم که دولت و بخش خصوصی به دانشگاه اعتماد بکند و توسعه و تحقیقات علمی مرتبط خود را از دانشگاه تقاضا بکند و دانشگاه هم البته باید کارآمدتر و مهارت محور باشد تا بتواند نیازها را برآورده بکند.
وی همچنین ادامه داد: بودجه دانشگاهها طبق مصارفی که در قانون آمده هزینه میشوند یک بخشی از اعتبارات صرف هزینههای جاری، پروژهها، تحقیقات و بخش عمرانی میشود و یکجا خرج نمیشود.
وزیر علوم گفت: من مطمئن نیستم قوه قضاییه مجدد پرونده را بررسی بکند ولی به ما این قول را داده اند که در یک کارگروهی پروندهها دوباره مطرح بشود. امیدواریم که با طرح آن پروندهها و شنیدن حرفها و شناخت و گزارشها و کارشناسیهای ما، تجدیدنظری در آرای آنها هم صورت بگیرد.