شناسهٔ خبر: 68649852 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز | لینک خبر

کنعانی: امید در فلسطین و یأس در سرزمین‌های اشغالی موج می‌زند

سخنگوی وزارت خارجه با انتشار ویدئویی از برگزاری جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) در غزه نوشت: امید در فلسطین و یأس در سرزمین‌های اشغالی موج می‌زند.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با انتشار ویدئویی از جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) در غزه در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: فیلمی کوتاه اما گویا از عمق امید به پیروزی در فلسطین؛ جشن میلاد پیامبر اسلام(ص) در شهر دیرالبلح در نوار ‎غزه؛ فرق بسیار است بین ملتی اصیل و ریشه دار و موجودیتی برساخته و بی‌ریشه.

وی افزود: ایستادگی اسطوره‌ای ملت ‎فلسطین در ویرانه‌های نوار غزه برغم دردها و رنج‌های غیرقابل توصیف و فرار و مهاجرت معکوس اشغالگران از سرزمین‌های اشغالی؛ امید در فلسطین و یأس در سرزمین‌های اشغالی موج می‌زند.

 

آنچه دیگران می خوانند
  • کرپ فرانسوی: صبحانه‌ای فوق‌العاده برای شروع روز با انرژی | مواد لازم و طرز تهیه

  • واریز 6 میلیون و 632 هزار تومانی به حساب این افراد از امشب | ارزش سهام عدالت امروز 26 شهریور اعلام شد

  • واریز هدیه ویژه دولت برای بانوان | واریزی 9 میلیونی دولت به حساب این افراد از امشب

  • خبر فوری از تغییر سن بازنشستگی | افزایش سن بازنشستگی با شرایط جدید کلید خورد

  • خبر فوری دولت؛ استارت افزایش سهمیه بنزین زده شد؟ | جزئیات جدید از واریز سهمیه بنزین مهر ماه

کلیک کنید
  • فیلم حمله به علی دایی در اردبیل

  • افزایش حقوق کارگران با دستورالعمل جدید | افزایش 4 میلیون تومانی حقوق کارگران از نیمه دوم سال