شناسهٔ خبر: 68601712 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

توقف صادرات گاز ایران به پاکستان؛ ۳۰۰ تانکر در مرز زمین‌گیر شدند

گمرک تفتان پاکستان از تخلیه ۳۰۰ تانکر گاز صادراتی ایران خودداری کرده و این امر موجب توقف صادرات گاز ایران به پاکستان شده است.

صاحب‌خبر -

 گمرک تفتان پاکستان در نقطه مقابل گمرک میرجاوه در استان سیستان و بلوچستان از ۳ روز قبل از تخلیه ۳۰۰ دستگاه تانکر گاز صادراتی ایران جلوگیری کرده است.

به گزارش تسنیم، گمرک تفتان پاکستان در نقطه مقابل گمرک میرجاوه در استان سیستان و بلوچستان از 3 روز قبل از تخلیه 300 دستگاه تانکر گاز صادراتی ایران جلوگیری کرده است.

محمد‌علی خاشی، ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب، افزود: این تعداد تانکر حامل گاز صادراتی ایران در نقطه صفر مرزی و همچنین در داخل پاکستان منتظر تخلیه هستند، اما گمرک تفتان پاکستان اجازه تخلیه نمی‌دهد.

وی ادامه داد: با توجه به گرمای هوا و محتویات این تانکرها و خطرات احتمالی و تجمع تانکرها در مرز، پیگیری‌‌های لازم انجام شده تا نسبت به رفع این مشکل و تخلیه این تانکرها در سریع‌ترین زمان اقدام شود.

برچسب‌ها: