شناسهٔ خبر: 68596168 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

حجت‌اله صیدی رییس سازمان بورس شد

اعضای شورای عالی بورس، در نشست فوق‌العاده ظهر امروز خود، به دکتر حجت‌اله صیدی، به عنوان عضو هیات مدیره و رییس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار رای اعتماد دادند.

صاحب‌خبر - به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، اعضای شورای عالی بورس، در نشست فوق‌العاده ظهر امروز، به حجت‌اله صیدی، به عنوان عضو هیات مدیره و رئیس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار رای اعتماد دادند.

صیدی، دانش‌آموخته رشته حسابداری در دانشگاه علامه طباطبایی است.

رئیس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار، هر سه مدرک دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی خود را در رشته حسابداری از دانشگاه علامه طباطبایی دریافت کرده است و از سوابق اجرایی وی می‌توان به عضویت در هیأت مدیره بانک صادرات ایران و معاون بین‌الملل، مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی، قائم‌مقام مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری غدیر، نایب رئیس هیأت‌مدیره شرکت ایران خودرو، سرپرست حسابرسی در مؤسسه حسابرسی بنیاد مستضعفان و مدیرعامل بانک صادرات ایران اشاره کرد.

وی همچنین دارای مدارک حرفه‌ای Business Accountant و CIMA از انجمن حسابداران خبره انگلستان است.