شناسهٔ خبر: 68541905 - سرویس عکس
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

(تصاویر) فصل تولید کشمش طلایی کردستان

فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شده است. روستای دولاب در جنوب شهر سنندج در دامنه کوه «اوالان» بین شهر سنندج و کامیاران به عنوان مرکز تهیه کشمش در این استان نام برده می‌شود. نحوه تولید این فراورده‌های باغی در کردستان به سبکی سنتی که به "بولاو" معروف است و از روزگاران قدیم رایج بوده انجام می‌شود. روش تهیه کشمش به این صورت است که خاکستر چوب را با آب جوشانده و بعد از سرد شدن در ظرف گذاشته تا ته نشین شود، ماده‌ای که بدست می‌آید خوشاب نام دارد. بعد از به دست آمدن خوشاب، انگور‌ها را به آن آغشته می‌کنند سپس انگور آغشته به خوشاب را بر پشت بام در مقابل نور خورشید قرار می‌دهند تا خشک شود.

برچسب‌ها: