میلاد قهرمانی، مدیر گروه فرآیند این شرکت دانش بنیان گفت: این دستگاه به صورت قابل حمل طراحی شده است که امکان تامین انرژی لازم برای انجام فرآیندها از طریق سلولهای خورشیدی را دارد.
به گزارش آنا، وی به نحوه کارکرد این دستگاه اشاره کرد و افزود: یک سری از دستگاههای این مجموعه PVT هستند که علاوه بر تولید برق، آبگرم نیز تولید میکنند؛ آبگرمی که از پشت پنلها عبور میکند باعث افزایش راندمان پنلها و تولید برق بیشتر میشود. آب گرمی نیز در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.
قهرمانی خاطرنشان کرد: همچنین به منظور تجاریسازی این دستگاه، یک سری برنامههای اقتصادی برای مصرف کنندگان تدارک دیدهایم تا بخشی از هزینههای خرید این دستگاه از سوی سرمایهگذاران شرکت تامین شود و افراد هزینههای کمتری بپردازند.
وی اظهارکرد: هدف اصلی مجموعه ما از طراحی و ساخت این دستگاه، تامین آب شیرین برای مناطق محروم بوده است. اکنون با بهرهگیری از این دستگاه پروژههای آب شیرینکن را با هدف تامین آب شرب در مناطقی مانند سیستان و بلوچستان اجرایی کردهایم.
به گفته مدیر گروه فرآیند این شرکت دانش بنیان، این دستگاه قابلیت تولید آب شیرین ۴۰۰ لیتر در ساعت را دارد. آب ورودی به سامانه این آب شیرینکن نیز بر اساس آب موجود در منطقه و میزان آلایندگی است.
نظر شما