شناسهٔ خبر: 68420819 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

مرگ یک شهروند در بازداشت نیروی انتظامی در لاهیجان / دستور رئیس جمهوری به وزیر کشور : تشکیل کمیته بررسی / بازداشت 5 افسر نیروی انتظامی / دستور ویژه سردار رادان / استقرار بازرسی فراجا

خبر درگذشت این شهروند به نام محمد میرموسوی در بازداشت نیروی انتظامی از چند روز قبل در شبکه های اجتماعی منتشر شده بود.

صاحب‌خبر -

به دنبال مرگ یک شهروند در بازداشتگاه نیروی انتظامی در شهر لاهیجان گیلان، رئیس جمهوری دستور بررسی داد.

به گزارش عصرایران، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت از دستور رئیس جمهوری برای بررسی تمامی جوانب حادثه رخ داده در لاهیجان خبر داد.

 الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: در پی حادثه تلخ لاهیجان، رئیس جمهور به وزیر کشور دستور داد با تشکیل و اعزام کمیته‌ای به لاهیجان تمامی جوانب حادثه را بررسی و گزارش و نتیجه بررسی را در اسرع وقت به هیات وزیران اعلام کند.

اخیرا یک متهم در تحت نظرگاه فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان لاهیجان فوت کرد.

در پی این حادثه دادستان عمومی و انقلاب لاهیجان از بازداشت پنج افسر نیروی انتظامی در رابطه با پرونده فوت این متهم خبر داد.

برچسب‌ها: