شناسهٔ خبر: 68390421 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

دستورالعمل عجیب وزارت کشاورزی آمریکا درباره مصرف قزل‌آلا

دستورالعمل‌های جدید وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) درباره مصرف گوشت ماهی قزل‌آلا جالب توجه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش اطلاعات آنلاین، ماهی قزل آلا به یکی از پرمصرف ترین محصولات دریایی بیشتر کشورهای جهان تبدیل شده است که پس از میگو و ماهی تن در رده سوم قرار دارد. دستورالعمل‌های جدید وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) درباره مصرف گوشت این ماهی جالب توجه است. طبق آخرین توصیه‌های این وزارتخانه گوشت این ماهی نباید مثل گوشت قرمز و مرغ شسته شود زیرا می‌تواند باعث آلودگی شود که در مورد سایر ماهی‌ها نیز صدق می‌کند که توسط سازمان غذا و داروی این کشور (FDA) نیز تایید شده است.

طبق این دستورالعمل‌ها بهترین راه برای جلوگیری از شیوع باکتری ها این است که قبل از دست زدن به فیله خام دست‌های خود را بشویید و قبل از پختن آن را خشک کنید تا رطوبت اضافی از بین برود. همچنین، بر اساس USDA، ماهی و صدف ها باید در دمای داخلی 145 درجه فارنهایت پخته شوند تا از هر گونه میکروب باقی مانده خلاص شوند و برای خوردن بی خطر در نظر گرفته شوند.

نظر شما