در دهههای اخیر، خودروهای چینی به بازار ایران راه پیدا کردهاند و جایگاه مناسبی در میان خریداران به دست آوردهاند.
به گزارش سایت طلا، در دهههای اخیر، خودروهای چینی به بازار ایران راه پیدا کردهاند و جایگاه مناسبی در میان خریداران به دست آوردهاند. اگر قصد خرید خودرو در بازه 1 تا 2 میلیارد را دارید آشنایی با بهترین خودروهای چینی موجود در بازار که ارزش خرید بالایی دارند، به شما کمک میکند خرید مطلوب تری داشته باشید
در دهههای اخیر، خودروهای چینی به بازار ایران راه پیدا کردهاند و جایگاه مناسبی در میان خریداران به دست آوردهاند. این خودروها با ارائه ویژگیهای مطلوب از جمله قیمت مناسب، استحکام بدنه، امکانات رفاهی و کارایی خوب در شرایط جادههای ایران، توانستهاند محبوبیت خود را در بین مصرفکنندگان افزایش دهند.
در این مقاله، به معرفی چند نمونه از پرفروشترین و محبوبترین خودروهای چینی در بازار ایران میپردازیم. با بررسی ویژگیها و مشخصات فنی این خودروها، شما را با بهترین گزینههای موجود در این بازار آشنا خواهیم کرد.
در حال حاضر (شهریور 1403)، قیمت اکثر خودروهای داخلی در ایران کمتر از 3 میلیارد تومان است. از طرف دیگر، قیمت خودروهای وارداتی با کارکرد پایین، تقریباً از 4 میلیارد تومان شروع میشود. افرادی که میخواهند خودروی مجهزتر و با کیفیت بالاتری نسبت به محصولات داخلی داشته باشند، اما بودجه کافی برای خرید یک خودروی وارداتی را ندارند، میتوانند به سراغ خودروهای چینی بروند. این ماشینها علاوه بر طراحی جذاب و بهروز، آپشنهای متعددی دارند. همچنین قطعات آنها نسبت به خودروهای خارجی، راحتتر پیدا میشود و بازار معامله داغتری دارند.
بهترین خودروهای چینی بازار ایران
1-دیگنیتی پرایم
در سالهای اخیر، با افزایش تحریمهای جهانی و تمایل خودروسازان به مونتاژ در داخل کشور، شاهد ورود خودروهای چینی به بازار ایران با نامهای متفاوت از نام اصلی خود هستیم. یکی از این محصولات، خودروی "دیگنیتی پرایم" است که خارج از ایران با نام "iX5" عرضه میشود.
شرکت تولید کننده این محصول، "دانگفنگ" است که در چین با برند "Fengon" و در سایر کشورها با برند "Glory" عرضه میکند. در ایران، این خودرو توسط شرکت "بهمن موتور" مونتاژ و با نام "دیگنیتی پرایم" به بازار عرضه میشود.
از مزایای این خودرو میتوان به کیفیت ساخت و ایمنی مناسب اشاره کرد. همچنین، در مقایسه با محصولات داخلی، دیگنیتی پرایم از امکانات و آپشنهای بیشتری برخوردار است.
2-خودروی فیدلیتی
فیدلیتی یکی از اولین تجربههای بهمن موتور در عرضه خودروهای خارجی با برند خود شرکت است. این خودرو تا 20% داخلیسازی شده و در کارخانه تیوان قزوین مونتاژ میشود. این 20% مربوط به مونتاژ موتور خودرو و تولید تایرهای آن است. فیدلیتی توسط برند چری تولید میشود و بهمن موتور امتیاز مونتاژ آن را دریافت کرده است. نسخه جدید فیدلیتی با نام نیو پرایم نیز در زمستان سال 1401 به بازار ایران عرضه شد که به گیربکس آن روغن اضافه شده است؛ این موضوع باعث بهبود عملکرد صفحه کلاچ میشود. طراحی کنسول نیز تغییر کرده و دسته دنده آن با نسخه الکترونیکی جایگزین شده است. در سایر موارد، تمام مشخصات فنی با نسخه قبلی یکسان است. این خودرو در دو نسخه 5 نفره و 7 نفره تولید میشود و خریداران میتوانند هنگام سفارش، تعداد نفرات را مشخص کنند.
3-لاماری ایما
در ادامه بحث انتخاب بهترین خودرو چینی، به سراغ یکی از جدیدترین خودروهای وارداتی میرویم. یکی دیگر از محصولات کمپانی دانگ فنگ چین که با نام دیگری وارد بازار ایران شده است، لاماری ایما است. این خودرو که توسط شرکت آرین پارس موتور در ایران مونتاژ میشود، جذابیت ظاهری بسیار بالایی دارد. Lamary Eama در چین با برند فورتیگ، نام T5 EVO و لوگوی DFM به فروش میرسد. رنگ این خودرو به شکلی است که شدیداً چشم را جذب میکند و چراغهای کشیده لاماری ایما، زیبایی آن را چند برابر میکند.
4-فونیکس تیگو 8 پرو
چری، یکی از بزرگترین صادرکنندگان خودرو در چین است. این برند با سابقه قدیمی در ایران، به دلیل تحریمها ترجیح داد با نام خود وارد بازار ایران نشود. به همین خاطر، در سال 1400 مدیران خودرو این محصول را با برند فونیکس به بازار عرضه کرد. نام اصلی این خودرو "چری تیگو 8 پلاس" است اما در ایران با نام "فونیکس تیگو 8 پرو" شناخته میشود. در مقایسه با نسل قبلی خود (چری تیگو 7)، این خودرو پیشرفتهای زیادی داشته، هم از نظر فنی و هم از نظر امکانات.
5-خودروی هایما S7
ایران خودرو در سال 1394، یکی از پرطرفدارترین خودروهای چینی را وارد بازار ایران کرد. این خودرو به نسبت سایر محصولات چینی آن زمان ظاهر جذابتری داشت و سریعاً طرفداران زیادی پیدا کرد. تولید این خودرو پس از 3 سال متوقف شد، اما قبل از آن در سال 1396 نسخه توربوشارژ هایما S7 نیز به بازار آمده بود. البته تولید این مدل نیز پس از 3 سال متوقف شد.
6-خودروی MG RX5
خودروی MG RX5 یکی از محصولاتی است که توسط گروه خودروسازی فردا وارد ایران شد اما تولید آن سریعاً متوقف شد. در سال 97 تعدادی RX5 توسط این شرکت به ایران وارد شد، اما به دلیل خروج MG از بازار ایران، واردات این محصول نیز متوقف شد. MG RX5 یکی از بهترین شاسیبلندهای چینی در بازار ایران به شمار میرود، هرچند تعداد محدودی از آن در ایران وجود دارد.
7-خودرو KMC T8
در چند سال اخیر، پیکاپهای چینی توانستهاند سهم خوبی از بازار ایران را به دست آورند. در حال حاضر، مدلهای متنوعی از این پیکاپها توسط خودروسازان داخلی تولید میشوند. بنابراین، بایستی این بارکشهای محبوب را در لیست بهترین خودروهای چینی بازار ایران در نظر بگیریم.
KMC T8 که از اواخر سال 1399 به بازار عرضه شده است، در مدت زمان کوتاهی توانسته است نظر بسیاری از خریداران را به خود جلب کند. به طوری که این محصول کرمان موتور در آمار تولید 9 ماهه خودروسازان داخلی، به عنوان پرتیراژترین پیکاپ دو دیفرانسیل کشور شناخته شده است.
8-جک S5
در سال 1394، هنگامی که جک S5 برای اولین بار وارد بازار ایران شد، خودروهای چینی هنوز به اعتبار امروزی خود نرسیده بودند و بسیاری از افراد تمایل چندانی به خرید یک خودرو چینی نشان نمیدادند. اما جک S5 به لطف ویژگیهایی مانند پیشرانه قدرتمند، طراحی جذاب برای آن زمان و آپشنهای مناسب، خیلی زود توانست طرفداران پروپاقرصی را به خود جلب کند و تا حد زیادی ذهنیت منفی خریداران ایرانی نسبت به خودروهای چینی را تغییر دهد
نظر شما