شناسهٔ خبر: 68315241 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تندیس ابن‌سینا در سفارتخانه‌های ایران نصب شود

استاندار همدان با بیان اینکه تمام دستگاه ها برای معرفی ابوعلی سینا به دنیا وظیفه دارند گفت: در گذشته آنطور که باید از سرمایه‌های بزرگ بهره نبرده‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی‌ فرزاد ظهر امروز در آیین بزرگداشت شیخ الرئیس بوعلی سینا و تجلیل از مفاخر همدان در مجتمع فرهنگی و سینمایی شهید آوینی اظهار داشت:  لازم است تا تندیس ابن سینا در تمامی سفارت‌های ایران در آسیای میانه و ازبکستان نصب شود.

وی با بیان اینکه برای شناساندن این حکیم بزرگ و همه چیزدان به دنیا باید تلاش شود افزود: تندیس این بزرگ مرد در سفارتخانه‌های ایران در آسیای میانه و ازبکستان نصب شود و در این راستا نباید به اداره فرهنگ و ارشاد اکتفا کرد بلکه همه دستگاه‌ها در بخش فرهنگی برای شناساندن این دانشمند کمک کنند.

استاندار همدان تصریح کرد: ثبت جهانی هگمتانه دیرهنگام رقم خورد اما خوشبختانه انجام شد و با این اتفاق مهم، تمام دنیا در برابر تاریخ و تمدن همدان سر فرود آوردند.

قاسمی فرزاد عنوان کرد: همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن نوابغ بسیاری را در خود جای داده به طوریکه حکیم شیخ الرئیس بوعلی سینا در بخارا شهری که در گذشته تکه‌ای از خاک ایران بوده چشم به جهان گشود و سپس به همدان آمد.

وی بیان کرد: همدان مهد علم و دانش بوده به طوری که ما در کتب تاریخی می‌بینیم که ابوعلی سینا این مردبزرگ هنگامی که به همدان می‌آید، اولین پایه‌گذار درمانگاه به سبک خودش را در 1000 سال پیش ایجاد می‌کنند.

استاندار همدان با اشاره به اینکه با تاکید بر اینکه نام ابوعلی سینا در سال‌های گذشته کمتر مورد توجه قرار می‌گرفت اظهار داشت: البته افرادی در مورد حکمت کار کردند اما در فرهنگ عمومی کمتر مورد توجه قرار گرفته است. در سال‌های گذشته آنطور که باید از سرمایه‌های بزرگ بهره نبرده‌ایم امروز باید جبران کنیم و و با تمام توان بهره ببریم.

قاسمی فرزاد اظهار داشت: بعد از انقلاب اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی و بنیاد بوعلی در حوزه شیخ الرئیس بوعلی سینا بسیار کار کرده اند که قدردان هستیم؛ شخصیت‌های بزرگی همچون مرحوم آیت‌‌الله طاها محمدی در بنیاد بوعلی در زمینه شناساندن ابوعلی سینا بسیار کار کرده اند.

وی تاکید کرد: علم پزشکی مدیون مرد بزرگ ابوعلی سیناست. شیخ الرئیس در زمان خود در مورد شاکله مغز صحبت کرده و این فیلسوف یک هزار سال سال پیش نبوغی داشته که بیش از 450 اثر تالیف کرده آن هم در زمانی که تجهیزات و علم بسیار محدود بوده است.

انتهای پیام/

نظر شما