شناسهٔ خبر: 68310967 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

ناو هواپیمابر آمریکا وارد خاورمیانه شد

در پی دستور وزیر دفاع آمریکا مبنی بر ورود هرچه سریع‌تر ناوگروه ضربت «آبراهام لینکلن» مجهز به جت‌های جنگنده اف-۳۵‌سی به منطقه تحت کنترل سنتکام، ارتش آمریکا از ورود این ناوگروه به منطقه خبر داد.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 ایلنا: در پی دستور «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا مبنی بر ورود هرچه سریع‌تر ناوگروه ضربت «آبراهام لینکلن» مجهز به جت‌های جنگنده اف-۳۵‌سی به منطقه تحت کنترل سنتکام، ارتش آمریکا از ورود این ناوگروه به منطقه خبر داد. 

فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام در شبکه‌ «ایکس» نوشت که ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن مجهز به هواپیماهای اف-۳۵سی و اف-۱۸ بلاک ۳ وارد منطقه تحت پوشش فرماندهی مرکزی ایالات متحده شده است. 

در ادامه آمده است که ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن پرچمدار ناوگروه سوم به همراه ناوشکن اسکادران (درسون) ۲۱ و کریر ایر وینگ ۹ نیروی دریایی ایالات متحده است. 

لینک کوتاه کپی لینک