شناسهٔ خبر: 6830986 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

مواضع قاطع روسیه درمورد سوریه

نماینده ویژه پوتین در امور خاورمیانه گفت: باید به سوری ها کمک کنیم تا با ایجاد اصلاحات لازم و مشارکت یکدیگر ، بتوانند با گروه‌های تروریستی مانند داعش مبارزه کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر نماینده ویژه ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه پس از مذاکره با معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تماس و مذاکره مستمر میان مقامات ایران و روسیه و تجزیه و تحلیل مسائل گفت: میان مقامات عالی‌رتبه دو کشور نیز چنین تعاملی وجود دارد تا بتوانیم راهکارهای لازم برای پیشبرد اهداف در این زمینه را بررسی کنیم.

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین درباره نشست دیروز وزرای خارجه آمریکا، روسیه و عربستان در قطر اظهار داشت : این دیدار سه جانبه با موضوع سوریه برگزار و در آن، راهکارهای افزایش فعالیت های سیاسی با حضور کشورهای مهم جهان مانند آمریکا و روسیه و بازیگران منطقه ای مانند ترکیه، ‌عربستان و ایران بررسی شد.

 

 

دانلود