به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، پیام جوادی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان امروز در نشست مشترک کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی، به مشکلات موجود در توزیع برق در حوزه صنعت اشاره و اظهار داشت: باید متوجه بود که شرکت توزیع، آخرین مرحله از تولید و مدیریت حوزه برق است که وظیفه توزیع و پخش را بعد از تولید و انتقال مدیریت بر عهده دارد.
وی با تأکید بر اینکه مرکزیت مدیریت توزیع در تهران مستقر است، افزود: ایستگاه جایگزین آن البته به لحاظ ظاهری همشکل با تهران در زنجان است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان با تأکید بر اینکه ناترازی در انرژی برق وجود دارد و این ناترازی زیاد هم هست، افزود: ولی میانگین تلفات در زنجان به دلیل بالا بودن سطح فنی نیروها بسیار کمتر از میانگین کشوری است و در واقع جزو بهترینها هستیم.
وی به افزایش قابل توجه برق در برخی از مناطق زنجان اشاره و تصریح کرد: این افزایش در برخی موارد به 1.5 برابر هم رسید.
جوادی مدیریت وضعیت موجود در ناترازی برق را نیازمند همکاری دانست و ادامه داد: کاهش خسارتهای این ناترازی نیازمند همکاری بینبخشی از جمله صنایع است که در حال حاضر وجود ندارد.
وی با توصیه به صنایع و واحدهای تولیدی برای برنامهریزی از عبور ناترازی برق در کشور گفت: در واقع شرایط فعلی اضطراری است و بهبود اوضاع، یک هماهنگی و برنامهریزی همه جانبه نیاز دارد.
علیرضا آدمی، نایب رییس اتاق بازرگانی زنجان در این جلسه مشترک، به آشنا بودن همه حاضرین با مشکلات ناشی از ناترازی انرژی اشاره و اظهار کرد: این مشکل از 20 سال پیش و در پی عدم سرمایهگذاری در توسعه نیروگاهها آغاز شده و در چند سال اخیر نیز به دلیل گرما و تغییر آبوهوایی به شدت افزایش یافته است.
نایب رییس اتاق بازرگانی زنجان با تاکید بر اینکه حل این مسائل و مشکلات ناترازی برق در حیطهی وظایف مسوولان استانی نیست، افزود: واقعیت این است که کار کردن در شرایط فعلی هم، به خودی خود سخت است و مشکل مضاعف قطعی برق خسارتها را با توجه به ضایعات ناشی از آن و همچنین عدم پاسخگویی به سفارشها افزایش میدهد.
وی با بیان اینکه بنا به پیشبینی انجام شده افزایش میزان ناترازی انرژی در سال آینده به 28 هزار مگاوات خواهد رسید، گفت: با این اوضاع، مشکلات در سال آینده بیشتر خواهد بود.
آدمی، همکاری و تعامل را از جمله راهکارهای موثر در کاهش مشکلات ناشی از ناترازی برق عنوان کرد و گفت: در این رابطه یا باید جلوی افزایش تولید گرفته شود و یا اینکه به واحدهای تولیدی برای تولید برق کمک شود، وگرنه این رویه هر سال تکرار خواهد شد.
نایب رییس اتاق بازرگانی زنجان اصلاح قیمت خرید برق و پرداخت بدهیها به نیروگاههای پراکنده را از دیگر راهکار موجود برای ترغیب سرمایهگذاری دانست و ادامه داد: یادمان باشد تحریمها مانع عملیاتی شدن برخی از امور از جمله خرید تجهیزات میشود.
انتهای پیام/
∎
نظر شما