شناسهٔ خبر: 68047991 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

صحرایی خطاب به دانش آموزان:

تعریف جدید سواد، بهره‌بردن از دانشی است که کسب کردیم

وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز شاخص سواد بهره‌بردن از دانش است. هر چه که یاد می‌گیرید را به‌کار ببرید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، رضامراد صحرایی صبح امروز در اردوگاه شهیدباهنر به صورت سرزده در جمع دانش‌آموزان اردوی ملی اعضا و مربیان تشکیلات پیشتازان سازمان دانش‌آموزی حضور یافت و از نزدیک با آن‌ها گفت‌وگو کرد.

وزیر آموزش و پرورش در کلاس‌های آموزشی این اردو که با موضوع نوجوان پیشران و طرح تحولی خبرگزاری پانا در حال برگزاری بود حضور یافت و پس از شنیدن صحبت‌های مربیان، این محتواها را آموزنده و ارزشمند دانست و تاکید کرد: شما دانش‌آموزان باید به آن‌چه یاد می‌گیرید عمل کنید.

وی با بیان اینکه چقدر دانستن خوب است ولی چقدر عمل کردن مهم‌تر است، اضافه کرد: ویژگی‌های یک انسان زمانی اهمیت پیدا می‌کند که به آن‌ها عمل کرده باشد. اصول را باید رعایت کرد. پاکدامنی، صداقت، احترام به بزرگترها همه این‌ها جزو اصول است و هر انسانی باید رعایت کند.

صحرایی خطاب به دانش‌آموزان گفت: شما باید قدر این روزها را بدانید. با همدیگر دوست شوید و از همدیگر یاد بگیرید. حتماً سوالات‌تان را از مربیان بپرسید تا بتوانید اثرگذار باشید.

وی تصریح کرد: آدم‌های بزرگ تاریخ کسانی بودند که بیشترین تلاش را کرده‌اند. شما باید از اندوخته‌های خود به خوبی استفاده کنید و فرصت‌های خوب به دست بیاورید.

صحرایی با اشاره به اینکه در طول دهه‌های اخیر تعاریف مختلفی از سواد ارائه شده است، ادامه داد: امروز یکی از شاخص‌های سواد این است که کسی چیزی که بلد هست را به کار می‌برد یا نمی‌تواند به کار بگیرد. امروز شاخص سواد بهره‌بردن از دانش است. هر چه که یاد می‌گیرید را به‌کار ببرید. دانستن با عمل کردن خیلی ارزش پیدا می‌کند.

وی تاکید کرد: امروز سواد رسانه مهم است و چقدر شما می‌توانید با رسانه ارتباط بگیرید. اسرائیل مادر تمام خباثت‌هاست، از آغاز جنگ غزه ۴۰ هزار نفر را قتل عام کرده است، اما دنیا از این اتفاقات خبر ندارد و ایران است که می‌خواهد دنیا را آگاه کند. اکنون یک ذره دنیا فهمیده است که این رژیم غاصب چه کار می‌کند و به همین خاطر دنیا علیه این غده سرطانی طغیان کرده است.

صحرایی خطاب به دانش‌آموزان گفت: عناصر خبری (که؟ کی؟ کجا؟ چه؟ چرا؟ چگونه؟) را درباره همه چیز به کار ببرید و مطمئن باشید درباره هر چیزی پاسخ آن‌ها را دریافت کرده‌اید، درباره همه چیز این عناصر را از خود بپرسید، مطمئناً موفق خواهید شد.