شناسهٔ خبر: 67983352 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

روحانیون شهرستان کامیاران:

جبهه مقاومت، تا آخرین نفس برای آزادی و کرامت انسانی خواهد جنگید

در پی شهادت رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین شهید اسماعیل هنیه، روحانیون شهرستان کامیاران در پیامی این جنایت را محکوم کردند.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، متن بیانیه مشترک روحانیون و شورای افتاء شهرستان کامیاران بدین شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

(وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ)

 شهادت مجاهد و ایثارگر شهید و خستگی ناپذیر، دکتر حاج اسماعیل هنیه را به ملت مقاوم و سربلند فلسطین، جبهه مقاومت اسلامی‌ و تمامی آزادگان جهان تسلیت عرض می‌نماییم.

حاج اسماعیل هنیه مجاهد شهید، با عشقی سرشار به جهاد فی سبیل الله و آزادی قدس شریف، به فوز عظیم شهادت نائل آمد و همانند دیگران یاران خود، نام خود را در تاریخ پرافتخار جبهه مقاومت اسلامی جاودانه ساخت.

صهیونیست‌های جنایتکار و خونخوار بدانند که جریان مقاومت وابسته و متکی به شخص نیست و مستمر خواهد بود و خون پاک شهیدانی همچون حاج اسماعیل هنیه، بذرهای مقاومت و پایداری را در دل‌های آزادی‌خواهان جهان می‌نشاند و صدها و هزاران مجاهد دیگر را برای مبارزه با ظلم و ستم برمی‌انگیزد.

 جبهه مقاومت، با تقدیم عزیزان خود، ثابت کرده است که هرگز از راه حق و عدالت باز نخواهد گشت و تا آخرین نفس برای آزادی و کرامت انسانی خواهد جنگید و تا محو اسرائیل غاصب و اربابان وی و آزادی قبله اول مسلمین از پای نخواهد نشست.

 ما روحانیون شهرستان کامیاران این مصیبت عظمی را به حبهه مقاومت و ملت قهرمان فلسطین و ایران اسلامی، تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای روح بلند شهید بزرگوار اسماعیل هنیه، علو درجات را مسئلت داریم.

انتهای پیام/