شناسهٔ خبر: 67832262 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

واریز ماهانه ۷۰ میلیون تومان با متناسب سازی برای این بازنشستگان | آیین‌ نامه اجرایی متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد

اخبار بازنشستگان ۴ مرداد را در این گزارش بخوانید. در هفته جاری آیین‌ نامه اجرایی متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد شد و مشخص شد بیشترین حقوق بازنشستگی مربوط به اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است که به‌صورت متوسط ماهانه ۷۰ میلیون تومان است.

صاحب‌خبر -

اخبار بازنشستگان ۴ مرداد را در این گزارش بخوانید. در هفته جاری آیین‌ نامه اجرایی متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد شد و مشخص شد بیشترین حقوق بازنشستگی مربوط به اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است که به‌صورت متوسط ماهانه ۷۰ میلیون تومان است.

مدیر صندوق بازنشستگی استان بوشهر گفت: بیشترین حقوق بازنشستگی مربوط به اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به‌صورت متوسط ماهانه ۷۰ میلیون تومان است.

حقوق بازنشستگی ۷۰ میلیونی

«داریوش کشتکار» در آیین معرفی و تقدیر از بازنشستگان نمونه استان بوشهر اظهار کرد: ۱۹ هزار و ۵۰۰ بازنشسته در استان بوشهر از ۶۰ اداره دولتی و شهرداری تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری هستند که ماهانه سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال حقوق دریافت می کنند.

وی افزود: میانگین پرداختی حقوق به هر بازنشسته استان بوشهر حدود ۱۵۰میلیون ریال در ماه است. بیشترین بازنشسته این صندوق مربوط به آموزش و پرورش استان با ۱۳ هزار و ۱۰۰ نفر است.

آیین‌ نامه اجرایی متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد

همچنین این هفته آیین نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد. «محمد مخبر» سرپرست ریاست جمهوری تصویبنامه مصوب جلسه مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۰۶ هیات وزیران درخصوص «آیین نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان» طی نامه شماره ۶۸۹۶۹ در تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۰۱ را ابلاغ کرد.

بر اساس این ابلاغیه، صندوق‌های بازنشستگی مکلفند از ابتدای سال ۱۴۰۳ و در حدود اعتبارات مصوب مربوط، حقوق بازنشستگی مشمولان صندوق خود را با رعایت این آیین‌نامه و سایر قوانین و مقررات مربوط، متناسب‌سازی کنند.

آخرین اخبار از صدور احکام متناسب‌ سازی

با این حال برخی از رسانه‌ها نوشتند: علیرغم اخبار ضد و نقیضی که در فضای مجازی در مورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کارگری و صدور احکام جدید این بازنشستگان دست به دست می‌شود، سازمان تامین اجتماعی هنوز حکمی برای متناسب‌سازی صادر نکرده است.

پیگیری‌های ما از کانون بازنشستگان نشان می‌دهد در روزهای آینده قرار است اعضای کانون عالی بازنشستگان کارگری با مدیران تامین اجتماعی نشست داشته باشند و در مورد صدور احکام متناسب‌سازی تصمیم‌سازی شود.

در مورد بازنشستگان کشوری نیز، همین شرایط تقریباً حاکم است؛ هنوز صدور احکام انجام نشده و زمان دقیق آن نیز مشخص نیست. به گفته‌ی معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری، صدور احکام جدید «حقوق» بازنشستگان پس از محاسبه حقوق شاغلان همتراز آنها صورت می‌پذیرد./اقتصادآنلاین

افزایش حقوق در راه است

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری به دنبال ابلاغ آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، از تکلیف سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای تهیه جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه‌بندی بازنشستگان بر اساس مبلغ کسور پرداختی توسط شاغلان مشابه و همتراز در پایه، رتبه، مرتبه، طبقه، درجه، گروه و یا سایر عناوین مشابه با ملاک ۳۰ سال سابقه بیمه‌پردازی و ابلاغ آن به صندوق‌ها طی دو ماه خبر داد و گفت: پس از این ابلاغ، صندوق بازنشستگی اقدام به صدور احکام بازنشستگان می‌کند.

به نقل از خبرآنلاین، رضا فیضی‌نژاد با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان توسط سرپرست ریاست جمهوری، اظهار کرد: براساس ماده ۴ آئین‌نامه، سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه باید ظرف دو ماه و با همکاری دستگاه‌های اجرایی و صندوق بازنشستگی ذی‌ربط ، در رابطه با مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری، قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت، قانون استخدام کشوری و سایر دستگاه‌های دارای قوانین و مقررات خاص استخدامی که پرداخت حقوق و مزایای کارکنان آنان مشمول دریافت مجوز یا نظارت سازمان اداری و استخدامی است، جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه‌بندی بازنشستگان را بر اساس مبلغ کسور پرداختی توسط شاغلان مشابه و همتراز در پایه، رتبه، مرتبه، طبقه، درجه، گروه و یا سایر عناوین مشابه و با ملاک ۳۰ سال سابقه بیمه‌پردازی تهیه کرده و به صندوق بازنشستگی ذی‌ربط ابلاغ کنند، به نحوی‌که با توجه به تنوع گروه‌های شاغلین و بازنشستگان نظیر فرهنگیان مشمول رتبه‌بندی، اعضای هیئت علمی و قضات، جداول به طور جدگانه تنظیم و ابلاغ شود.

وی در گفت‌وگو با ایسنا ادامه داد: باتوجه به اینکه اطلاعات شاغلان همتراز بازنشستگان در اختیار سازمان اداری و استخدامی و دستگاه‌های اجرایی است، برای این اقدام دو سازمان، اطلاعات شاغلان را از دستگاه‌های متبوع هر بازنشسته دریافت کرده و ما نیز اطلاعات بازنشستگان متناظر همان دستگاه را برای تهیه جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه‌بندی بازنشستگان در اختیار این دو سازمان قرار می‌دهیم.

به گفته معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری، باتوجه به اینکه بازنشسته باید ۹۰ درصد حقوق شاغلان را طی سه سال دریافت کند که این افزایش در سال اول اجرای قانون برنامه هفتم به میزان ۴۰ درصد افزایش می‌یابد، پس از محاسبه ۴۰ درصد از میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز توسط دو سازمان مربوطه و مشخص شدن جدول نحوه اعمال متناسب‌سازی، براساس آن صندوق بازنشستگی کشوری می‌تواند احکام اصلاحی متناسب‌سازی را صادر کند.

فیضی‌نژاد با بیان اینکه فرایند اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان شروع شده است، تصریح کرد: سازمان اداری و استخدامی اکنون در حال دریافت اطلاعات از دستگاه‌های متبوع هستند تا آن اطلاعات را به بازنشستگان همتراز شاغلین تطبیق دهند و در نهایت بعد از جمع‌بندی، برای صدور احکام این جدول را در اختیار صندوق بازنشستگی قرار دهند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص میزان افزایش حقوق بازنشستگان با اجرای همسان‌سازی، اینگونه گفت: شاغل متناظر کسی است که اکنون در دستگاه‌های اداری و اجرایی فعال است.

نظر شما