به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که در سایه 10 ماه تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و محاصره سنگین علیه این منطقه، سیستم بهداشتی غزه فروپاشیده است و بزرگترین قربانی وحشیگری صهیونیستها در غزه، کودکان هستند، «حسام ابوصفیه» مدیر بیمارستان «کمال عدوان» در شمال نوار غزه درباره شیوع بیماری فلج اطفال در همه مناطق شمال غزه هشدار داد.
حسام ابوصفیه در اظهاراتی مطبوعاتی اعلام کرد: با توجه به عدم واکسیناسیون کودکان، همه عوامل موجود به انتشار ویروس فلج اطفال در نوار غزه کمک میکند و ما در مقابل یک فاجعه بهداشتی بزرگ هستیم.
وی تأکید کرد: رژیم صهیونیستی در گسترش ویروس فلج اطفال در نوار غزه نقش دارد؛ زیرا مانع از ورود تجهیزات لازم جهت حل بحران بهداشتی در بخش فاضلاب میشود.
رئیس بیمارستان کمال عدوان افزود: رژیم اشغالگر همچنین عامدانه مانع ورود آب آشامیدنی و غذاهای سالم و تمیز به نوار غزه میشود که همین عوامل، زمینهساز انتشار ویروس فلج اطفال است. همه عوامل موجود در غیاب واکسیناسیون، به گسترش ویروس فلج اطفال کمک میکند و دشمن اشغالگر، کودکان نوار غزه را از چهار دوره واکسیناسیون محروم کرده است.
وی تصریح کرد: ویروس فلج اطفال، افراد زیر 5 سال را مبتلا میکند و دوره پنهان آن تا 35 روز است. علاوه بر آن موارد زیادی از وجود ویروس هپاتیتسی داخل پناهگاههای غزه و همچنین موارد بسیاری از عفونت رودهای، مشاهده شده است.
این مقام بیمارستان کمال عدوان هشدار داد: با توجه به اینکه هیئتهای پزشکی از خارج به غزه میآیند و میروند، احتمال انتشار این ویروسهای خطرناک به مناطق خارج از غزه هم وجود دارد.
بر این اساس، 1.7 میلیون فلسطینی بر اثر آوارگی در نوار غزه به بیماریهای عفونی مبتلا شدهاند و بیش از 71 هزار مورد ابتلا به هپاتیت ویروسی به ثبت رسیده است، همچنین 3500 کودک در معرض خطر مرگ ناشی از نقص ایمنی قرار دارند.
در حالی که بسیاری از نهادهای بینالمللی، جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه غزه را جنگ با کودکان مینامند و هشدارهای زیادی درباره پیامدهای فاجعهبار جنگ گرسنگی دشمن اشغالگر علیه کودکان غزه مطرح شده است، کارشناسان بینالمللی در امور تغذیه اعلام کردند: کودکان غزه که از قحطی رنج میبرند، حتی اگر زنده هم بمانند، سوءتغذیه شدید میتواند منجر به آسیب دائمی برای آنها شود.
یونیسف نیز با صدور بیانیهای در همین زمینه درباره بحران گرسنگی و شیوع انواع بیماریها میان کودکان غزه هشدار داده تأکید کرد: کودکان غزه حتی اگر بر اثر گلوله و بمباران نمیرند، بهخاطر بیماری و گرسنگی جان خود را از دست میدهند.
یونیسف با اشاره به شیوع بیماریها و اپیدمیهای خطرناک در نتیجه سرریز شدن فاضلاب در خیابانها و کمبود آب آشامیدنی بهویژه با شروع تابستان و افزایش دما اعلام کرد: بیش از یک میلیون کودک در غزه از بیماریهای تنفسی و پوستی رنج میبرند. از 7 اکتبر گذشته بیش از 860 هزار کودک به بیماریهای تنفسی، 400 هزار کودک به بیماریهای رودهای و بیش از 10 هزار کودک هم به بیماریهای پوستی مبتلا شدهاند.
این سازمان درباره عواقب مرگبار ناشی از ادامه ممانعت نیروهای اشغالگر از ورود کمکهای بشردوستانه به غزه هشدار داده تأکید کرد: باید یک اقدام جدی جهانی برای مبارزه با گرسنگی در غزه انجام شود.
بر اساس گزارش یونیسف، از هر 10 کودک در غزه 9 کودک از سوءتغذیه شدید رنج میبرد، علاوه بر آن جنایتهایی که ارتش رژیم صهیونیستی علیه کودکان در نوار غزه مرتکب میشود، قابل وصف نیست و این کودکان از آسیبهای جسمی و روانی شدید در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی رنج میبرند.
انتهای پیام/+
∎
نظر شما