به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد ظهر امروز در دیدار نویسندگان نوقلم عرصه ادبیات پایداری در سالن شهدای استانداری ضمن قدردانی از نویسندگان فعال در حوزه ادبیات پایداری و تاریخ شفاهی جنگ اظهار داشت: فعالان این عرصه باید مسایل این حوزه را به گونه ای به رشته تحریر در آورند که برای همگان قابل فهم باشد.
وی با اشاره به اینکه آنچه امروز برای ما حائز اهمیت است این بوده که فرهنگ اعتقادی ما باید حفظ شود فرهنگی که مورد هجمه دشمنان قرار گرفته است افزود: آنچه این روزها مورد حمله استکبار قرار دارد فرهنگ دینی ماست.
استاندار همدان با این توضیح که اگر به دوران دفاع مقدس نگاهی بیندازیم باید ببینیم چه چیزی سبب شد نوجوانان ما اسلحه به دست گرفته و از ارزشها، اعتقادات، مبانی کشور، تمامیت ارضی، ملت و شرافت این کشور دفاع کنند مطرح کرد: گاهی این نوجوانان شناسنامه خود را دستکاری میکردند تا آنها را به جبهه ببرند.
وی بیان کرد: در آن ایام انگیزههای مادی و دنیوی در فکر افراد نبود بلکه کسب رضای خدا و اجرای فرمان امام(ره) مد نظر آنها بود.هیچ خانواده ای نیست که فرزند خود را دوست نداشته باشد اما آنچه سبب میشد خانوادهها جلوی فرزندشان را برای رفتن به جبهه نگیرند همین اعتقادات دینی و مکتبی آنها بود.
قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه در دورانی که ما دانش آموز بودیم گروههای التقاطی فعال بودند، با یادآوری ماجرای شهادت شهید جلال تقوا طلب عنوان کرد: جلال کسی بود که در سن 12 سالگی قرائت قرآن، زیارت عاشورا و نماز شبش ترک نمیشد، چرا که این افراد کسانی بودند که در این مکتب پرورش یافته بودند.
وی با بیان اینکه بخش زیادی از شهدا، دانش آموزان بودند که باید انگیزه آنها در قالب ادبیات بیان شود افزود: این افراد از جنس اولیای الهی هستند و این پیام و ادبیات باید به نحو شایسته ای منتقل شود. باید مبانی اعتقادی در جامعه درست شده و ادبیات دهه 60 و 70 در کشور حاکم شود چرا که اینگونه بسیاری از مشکلات حل میشود.
استاندار همدان با اشاره به اینکه باید از همه ظرفیتهای موجود در این عرصه استفاده کرد، با یادآوری ایثار و دلاورمردیهای شهیدانی همچون شهید سلیمانی و همدانی گفت: آنچه در 8 ماهه گذشته در غزه رخ داد، سبب شد دنیا به پا خیزد که این نیز نتیجه ایثار شهدا است.
انتهای پیام/
∎
نظر شما