صاحبخبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/05/11
00:45:29.12
با پیشروی نیروهای مردمی و ارتش عراق در اطراف الرمادی، الصوفیه و السیجاریه در شرق این منطقه در تیررس نیروهای عراقی قرار گرفت.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین محمد شریف خبرنگار این شبکه در گزارشی گفت: ارتش عراق در چندین جبهه مشغول جنگ و پیشروی است. هدف نیروهای عراقی پراکنده سازی اعضای گروه داعش و تضعیف آن براثر حملات پی درپی است. پیشروی نیروهای عراقی در الانبار کاملاً محسوس است و مناطق الصوفیه و السیجاریه در شرق الرمادی در تیررس نیروهای عراقی قرار گرفته اند.
ثامر احمد افسر نیروهای مردمی در گفتگو با خبرنگار این شبکه گفت: ما انشاء الله در روزهای آینده در فلوجه خواهیم بود و تروریستها را شکست خواهیم داد و تا مرزهای سوریه پیشروی خواهیم کرد. ما به مردم عراق قول می دهیم که در روزهای آینده نقش نیروهای مردمی را به آنها نشان دهیم. ما براساس گرایش های مذهبی به اینجا نیامده ایم و کل مردم عراق را آزاد خواهیم کرد.
خبرنگار المیادین افزود: در باب الصقلاویه درگیری های سختی روی داده است و نیروهای مردمی و ارتش پیشروی های سریعی داشته اند. داعش از گاز کلر استفاده می کند اما نتوانسته است مانع از پیشروی نیروهای عراقی شود و این نیروها به زودی باب الصقلاویه آخرین پایگاه داعش در حومه داعش را تحت کنترل کامل خود خواهند گرفت.
00:47:08.09
∎