به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، طبخ غذای نذری در دهه اول محرم یکی از سنتهای دیرینه و حسنهای است که عاشقان اهل بیت (ع) همه ساله مصادف با ایام سوگواری سالار شهیدان و یاران باوفایش با عشق و علاقه در بین مردم توزیع میکنند.
امسال عاشقان و دوستداران اهل بیت (ع) در پخت 7 هزار پرس غذای نذری مشارکت دارند و پس از طبخ غذا و بسته بندی آن، توسط گروههای مختلف بین اقشار مختلف مردم از جمله خانوادههای کم بضاعت توزیع میشود.
پخت غذا از شب تاسوعا آغاز می شود و بستهبندی غذا به صورت کاملا بهداشتی از ساعت 7 صبح روز تاسوعا آغاز شده و غذاهای نذری توسط خودروها که از قبل مشخص شده به محلات هدف فرستاده میشود.
انتهای پیام/
∎
نظر شما