شناسهٔ خبر: 67634289 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

درخشش عکاس تبریزی در گرنت عکاسی ورزشی ۲۰۲۴ آمریکا

تبریز-سید متین هاشمی، عکاس جوان تبریزی است که به تازگی با به تصویر کشیدن الگو های ورزشی و منش پهلوانی در ورزش ایرانی، برنده ی گرنت عکاسی ورزشی ۲۰۲۴ آمریکا شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، سید متین هاشمی توانسته در یک میدان رقابتی متشکل از ۳۶۵ شرکت‌کننده از ۴۵ کشور جهان به عنوان عکاس حرفه‌ای ورزشی نوظهور انتخاب شود، نفرات برتر این گرنت توسط هیئتی از داوران هیئت مشورتی DPPF انتخاب شدند.

هاشمی متولد سال ۱۳۷۷ از شهر تبریز است، او لیسانس چند رسانه‌ای و کارشناسی ارشد هنرهای رایانه‌ای را از دانشگاه هنر اسلامی تبریز دریافت کرده است.

وی همچنین یکی از اعضای انجمن عکاسان ایران و انجمن صنفی مطبوعات و هنرمندان دانشجوی جهان است. او عکاس، فیلمبردار و مستندساز با چندین سال سابقه در ساخت فیلم مستند و روایی است.

این عکاس تبریزی به ورزش به عنوان یک سبک زندگی می‌نگرد و با به تصویر کشیدن ورزش در روستاها بین مردم کار می‌کند.

او در مورد گرنت عکاسی ورزشی ۲۰۲۴ آمریکا می‌گوید: این گرنت برای حمایت از استعدادهای جوان برگزار و کمک هزینه‌ای برای ادامه مسیر حرفه با در اختیار قرار دادن مربیان متخصص داده می‌شود و برندگان در سمینار در آمریکا دعوت می‌شوند.

او از حمایت‌های گرنت، می‌گوید: صندوق عکاسی داگ پنسینگر (DPPF) از عکاسان ورزشی نوظهور با ایجاد جامعه‌ای که مهارت و بینش آنها را توسعه و ارتقا می‌دهد، حمایت می‌کند.

او با اشاره به هشت برگزیده در این رقابت بین المللی، می‌گوید: این هشت عکاس حرفه‌ای ورزشی نوظهور، نامزدهای برتر از یک میدان رقابتی متشکل از ۳۶۵ شرکت‌کننده از ۴۵ کشور جهان هستند، آنها توسط هیئتی از داوران هیئت مشورتی DPPF انتخاب شدند.

هاشمی ادامه می‌دهد: سه حوزه اصلی برنامه‌ریزی DPPF شامل کمک هزینه برای عکاسان نوظهور، مشاوره با اعضای هیئت مشاوران، و فرصت‌های توسعه حرفه‌ای که از طریق گردهمایی عکاسی ورزشی دوسالانه و سمینار فصلی ارائه می‌شوند.

او در خصوص نمونه عکس‌های ورزشی خود که در گرنت برنده شده است، می‌گوید: نمونه عکس‌هایم در این گرنت اکثراً در روستاها و مرتبط با آئین‌های ملی است، این عکس‌ها از مجموعه عکس‌های لوچو، چوخه، بک استیج، ایوب، کودکان سیل، کشتی پهلوانی است.

او هدف خود را از شرکت در گرنت را به تصویر کشیدن و نشان دادن الگوهای ورزشی و منش پهلوانی در ورزش ایرانی عنوان می‌کند و می‌گوید: مدتی است در حوزه آئین‌های ملی و قهرمانان ورزشی کار می‌کنم تا با به تصویر کشیدن آئین‌های ملی و قهرمانان کشور، آن‌ها را در سطح بین المللی مطرح کنم.

این عکاس تبریزی با توصیه به افرادی که در حوزه‌ی عکاسی فعالیت دارند، می‌گوید: برنده شدن در مسابقه، جشنواره و یا گرنت نباید تنها هدف عکاسان باشد، هرچند برنده شدن در رقابت بین المللی و در میان ۴۰۰ عکاس حس خوشایند و رضایتمندی به انسان می بخشد اما مهم حفظ رسالت عکاسی و کمک به سوژه‌های مختلف اعم از سوژه فردی و انسانی یا حتی یک آئین ملی ورزشی است‌.

او با انتقاد از نبود حمایت از سوی مسئولان برای عکاسان، خاطرنشان می‌کند: تا به حال هیچ حمایتی از سوی هیچ مسئولی ندیده‌ام و از این بابت بسیار متاسف هستم که استعداد عکاسان ما در کشورها و مسابقات خارجی کشف می‌شود، بسیار علاقمند بودم که در ایران نیز چنین رویدادهایی برگزار شود تا از لحاظ مالی کمک حالی به عکاسان شود و تسهیلاتی برای سهولت کار عکاسان جهت تجهیز وسایل عکاسی ارائه شود.