رسول فلاحتی نماینده ولیفقیه در گیلان در همایش بزرگ بانوان زینبی (س) با اشاره به جایگاه زن از منظر اسلام گفت: هر یک از عقاید ملل متمدن و غیرمتمدن، در جهان بیانگر نوعی تضعیف و تحقیر زن بوده و مشتمل بر محروم نگه داشتن زن از برخی حقوق اجتماعی و تحمیل مسئولیتهایی بیش از توان اوست.
به گزارش تسنیم، بخش هایی از اظهارات فلاحتی را در ادامه می خوانید:
- ایران تنها کشور رعایتکننده حقوق زنان است، اسلام از تمام جهات و ابعاد زندگی اعم از حالات شخصی، مقررات اجتماعی، احترام، وظایف و حقوق زنان را متناسب با شرایط و توانمندسازی جسمی و روحی زنان مانند فرزندآوری، تربیت فرزند، همسرداری، پرستاری، خانهداری و غیره در نظر گرفته است.
- «امر به معروف» و «نهی از منکر» دو فریضه بزرگ و دو فرع از فروع دهگانه دین مبین اسلام است، گذشته از عنایت خاص قرآن کریم به این موضوع و نیز سیره نظری و عملی پیامبراکرم (ص) و دیگر اولیای دین، در نگاه امیرالمؤمنین علی (ع)، امر به معروف و نهی از منکر جایگاه ممتاز و ویژهای دارد.
- امر به معروف و نهی از منکر از واجبات و فرایض بسیار مهم، حساس و سرنوشتساز اسلامی و رویکرد اساسی انبیا و معصومین و اولیای الهی است.
- بنا بر منویات رهبری این واجب متوجه همه بوده و تک تک آحاد جامعه را در بر میگیرد و همه نسبت به آن مسئولیت دارند و هر فرد وظیفه دارد دعوت به خوبیها و معروفها را مد نظر خود قرار دهد و از طرفی در اجتناب مردم به بدیها نیز رسالتی وجود دارد و باید به آن عمل کرد.
- همه در جامعه باید در راستای نشر خوبیها و نهی از منکر اقدام کنند، متاسفانه در گذشته، برخی دولتهای لیبرال اعتقادی به احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نداشتند.
- این تفکر اشتباه هست که اگر اقتصاد درست شود مساله بیحجابی هم حل میشود، تا دینداری مردم درست نشود، این اوضاع درست نخواهد شد.
- دشمن درصدد سست کردن اعتقادات و باورهای دینی مردم ماست، دشمن میخواهد هویت و اصالت را از مردم به ویژه جوانان ما بگیرد.
- اجازه نمیدهیم دشمن زنان و دختران ما را بیآبرو کند و بانوان آمران به معروف نباید مورد هتک حرمت قرار بگیرند.
- مسامحه کاری موجب شده که امر به معروف و نهی از منکر جدی گرفته نشود، لذا اگر مردم بدانند که دستگاه قضا برخورد جدی دارد، همه امر به معروف میکنند.
- برای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر پیرو قوانین اسلام هستیم و هرگز پا از آن فراتر نخواهیم گذاشت، آن دسته از منکرات، زشتیها و پلیدیها که موجب بدبختی و شقاوت انسان میشود منکر است و باید از آن اجتناب کرد.